Zoki Šumadinac za samo tri dana ulazi u "Zadrugu 3" a niko nije znao da je on samohrani roditelj!

Autor: Espreso

Zadruga

03.09.2019

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Petrović, poznatiji kao Zoki Šumadinac, odlučio je da pokori estradu, a kako samouvereno kaže na dobrom je putu.

RepublikaFoto: Youtube.com/sezam produkcija
Zoki Šumadinac...

On se javnosti predstavio pesmom "Autotjun" , koja je za kratko vreme postala hit.

Zoki je ubrzo postao prava internet senzacija, a na njegov račun smišljane su razne pošalice i parodije.

Šumadinac tvrdi da poseduje supermoći, da čisti negativnu energiju, a radi i astrološka predviđanja.

O njegovom privatnom životu se ne zna mnogo, ipak poznato je da ima dva propala braka iza sebe, međutim, ono što je manje poznato, jeste to da je Zoki otac jednog trinaestogodišnjeg dečaka i da je samohrani roditelj. 


- Ivana sam dobio iz drugog braka. On sada ima 13 godina, a njegova majka i ja smo se razveli kada je imao samo 2 godine i od samog starta je pripao meni i sve vreme živi sa mnom. Sa mamom se viđa povremeno, kada god on to poželi. Sa njom sam ostao u korektnim odnosima. Čak je nedavno i bila kod nas na nedelju dana, nemam ja problem sa tim. Za vreme mog boravka u Zadruzi, o njemu će se starati moja mlađa sestra, to je sve vreć rešeno, i pravno regularno. - otkrio je Zoki.

- Ja sam privatno skroz drugačiji. Porodičan sam čovek, iako se u javnosti predstavljam potpuno drugačije. 

Od 6. septembra Zoki će postati učesnik rijaliti programa "Zadruga 3", gde će pokazati i drugu stranu svoje ličnosti,  a na pitanje da li je spreman da napravi šou, on je odgovorio:

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zoki Šumadinac...

- Ja sam rođen spreman. Nema šta tu, idem da pokažem kakav sam ja stvarno. Nije mi bitan novac, ja imam sasvima odlična mesečna primanja, ulazim čisto iz zabave i radoznalosti. Nikada nisam bio u rijalitiju i mislim da je pravo vreme da sad uđem.

- Video sam ko su učesnici, ima tu raznih energija, ali mislim da ćemo se lepo slagati, niko ne može da me iznervira, ne nasedam na provkacije. Ja nisam negativac niti agresivan čovek. Nadam se da će nam se energije poklopiti. O svima imam mišljenje u superlativu - rekao je on. 

Zoki se nije odmarao pred ulazak u rijaliti, već je vredno radio na novoj pesmi, koja ce ugledati svetlost dana pred sam početak Zadruge. A ispričao je da je u pitanju numera koja se razlikuje od prethodnih hitova, s obzirom da se radi o duetu sa slovenačkim pevačem.

- Nova pesma "Bomba" izlazi na dan ulaska u Zadrugu. Duetska pesma sa slovenačkim pevačem Davorom Lazićem. Tekst je radila moja najbolja Vesna Petković, a muziku i aranžman Husa Alijević. Spot je rađen u Crnoj Gori tokom avgusta meseca - zaključio je Šumadinac. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Andro

03.09.2019 17:41

Svi žele da se u Zadruzi promovišu. Ali nekako svi bi želeli da pevaju. Samo tako se novac zaradjuje lako.

Odgovori 11 0
Roki

03.09.2019 18:10

Zoki Šumadinac je prevarant.

Odgovori 11 0