POBESNELI PEVAČ! Halid Muslimović traži pravdu na sudu!

Zabava

15.09.2017

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom teksta objavljenog u elektronskim medijima, u kom se navodi da Halid Muslimović duguje 20.000 evra Erminu Elezoviću, pevač je rešio da se obrati nadležnima! Advokat pevača odlučio je da se obrati javnosti kako bi dokazao da je Halid poptuno čist i da niko nema pravo da njegov ugled dovodi u pitanje.

 

- Kako su objavljene neistinite informacije, da postoji sudska odluka koja datira od pre pet godina, kojom je obavezan moj klijent da vrati dug Erminu Elezoviću, koji je 1990. godine mom klijentu dao 20.000 evra, i zaključio ugovor radi objavljivanja ploče za njegovu diskografsku kuću, ističem da je to apsolutno netačno, te da su Halidu Muslimovicu ovakvim paušalnim informacijama povređeni čast i ugled. Netačno je da je Ermin Elezovic dao ikakav novac mom klijentu, kao i to da je sa njim potpisao ugovor. Takođe želim da obavestim javnost da će Erminu Elezoviću biti podneta privatna krivična tužba zbog uvrede, s obzirom na to da je isti, u cilju omalovažavanja dao uvredljivu i neistinitu izjavu u medijima - izjavio je Halidov advokat.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading