Optužila me je da hoću da zakoljem psa: Supruga Andreaninog dečka otkrila kroz šta prolazi zbog pevačice i muža!

Autor: Svet

Zabava

13.09.2019

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andreana Čekić početkom godine započela je vezu sa oženjenim Markom Miloševićem, a on ju je na njen 35 rođendan i zaprosio.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ, prntscreen
Šokantne izjave žene Čikićkinog dečka!

Za ovu prosidbu saznala je i supruga Andreaninog novopečenog verenika Marka, što ju je razbesnelo pa je odlučila da otkrije sve o njihovom odnosu:

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/andreanacekic
Andreana Čekić i Marko Milošević

- Ne znam šta on zamišlja? Da je neki šeik pa da bude u braku sa dve žene? Sa jedne strane sam joj zahvalna, jer mi je skinula bedu s vrata. Posle sedam meseci sam shvatila sa kakvim čovekom sam bila u braku. Eto joj ga sad. I njoj će uraditi isto što je i meni - rekla je Marina i dodala:

- Dosta mi je Andreaninih laži, kako on i ja dve godine nismo bili intimni i kako ona nije ništa pokvarila. Očito ne zna da sam u tom periodu izgubila bebu, što imam i napismeno, a nije mi vetar napravio dete, već muž. Moj muž i ja smo se odlično slagali kad se odjednom pojavila Andreana i nastao je haos. On sada dete ne obilazi, a još manje zove. Bitno da je celo leto proveo na različitim destinacijama, a nije mario što dete sedi u Beogradu - kaže Marina i tvrdi da je istina samo ovo:

RepublikaFoto: instagram.com
Živeli 10 godina u skladnom braku... Marina i Marko

- Ja tražim razvod po hitnom postupku i dete mu dozvoljavam da viđa. Sada se vidi i kakva mu je porodica, jer su svi išli na Andreanin rođendan i aminovali što ju je verio, a niko nije došao do mene da pita kako je dete. Andreani je izdata privremena zabrana prilaska mom detetu i to na 10 metara. Ako joj priđe, prijaviću je. Dosta sam ja trpela njihove pretnje i poruke koje mi je ona slala u dogovoru sa njim. Trenutno smo na sudu, a čim se to reši, poslaću vam sve prepiske i poruke.

- Ona je pričala kako je detetu poklonila psa, kojeg sam ja kao htela da zakoljem! Pa da li vam ličim na vešticu koja kolje pse? Strašno. I još da ja prihvatim bilo kakav poklon od nje! Meni ne trebaju njihove pare, tačnije Andreanine pošto ga verovatno ona i finansira. Žao mi je samo zbog ćerke, jer vidim da joj nedostaje otac, a njega nije briga. Mogao je bar da joj pošalje jednu svesku za školu iako pored mene ima sve. Neka mi da razvod i neka živi svoj život sa Andreanom, a da li je ona zvezda ili neka tamo seka Persa, sasvim je svejedno. Neka se pogleda na šta liči, vide valjda ljudi moje slike i vide nju. Na šta ja da budem ljubomorna? Ona bi volela da jesam ljubomorna na nju, ali ja sam srećna i ispunjena žena, imam svoje dete, a njoj želim da sa Markom vidi šta to znači - završava Marina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading