NADA TOPČAGIĆ: Jana ne treba da živi sa osobama koje joj pljuju mrtvu majku!

Zabava

16.09.2017

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nada Topčagić rekla je portal Srpskog telegrafa, Rebublika.rs, da je ostala šokirana kada su joj javili da je Zoran uhapšen, i da osumnjičen za ubistvo njene dugogodišnje prijateljice Jelene.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Nada Topčagić

- Bila sam u šoku kada sam saznala. I sada sam. Nisam i dalje sigurna da li je Zoran zaista ubio moju Jecu - kroz suze nam je rekla nada i nastavila svoju priču:

- Žao mi je moje mile male Jane. Ona je jedno divno dete kako će sada ako je zaista istina da živi kao siroče bez oba roditelja.

* Saznali smo da se Jana vratila u porodičnu kuću u Borči. Da li mislite da treba da ostane da živi sa Zoranovim roditeljima? 

- Jana ne treba da živi sa osobama koje joj pljuju mrtvu majku! Čula sam da je Jelenin svekar izjavio da je imala nekog tajkuna, i da će mu taj tajkun ubiti sina u zatvoru, pa će kao namestiti da se sam ubio. Dokle će više da napadaju mrtvu Jecu.

* Bili ste Jeleni dobra prijateljica. Da li mislite da je zaista imala nekoga pored Zorana?

- Jelena se od Zorana nije razdvajala. Na sva snimanje su išli zajedno, svadbe, slave... Kad je ona mogla da ima tajkuna. Da je imala tajkuna, ne bi živela u Borči, nego u centru grada u nekom de luks stanu.

* Da li mislite da je Zoran pogrešio zato što je ušao u rijaliti?

- Kada sam čula da ulazi unutra svom mužu sam rekla: "Rijaliti će ga koštati glave".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading