Dunja Ilić šokira i posle tatinog samoubistva: Lakše mi je što mog oca više nema, neću doći na njegovu sahranu!

Autor:

Zabava

26.09.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dunja Ilić priznaje da joj je laknulo što je njen otac Jovan Ilić (63) izvršio samoubistvo tako što je popio šaku tableta za spavanje.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Dunja Ilić...

Pevačica ističe da ona nema veze sa njegovom naizgled naprasnom odlukom da sebi oduzme život i da je on poslednjih deset godina bio psihički nestabilan, te da je već pokušavao da digne ruku na sebe nekoliko puta.

- Teško mi je. Četiri dana sam bila u mentalnoj ustanovi u Napulju, ali ne zato što sam luda, već zbog nervnog sloma koji sam doživela. Već dve godine ne pijem alkohol i ne koristim narkotike. Za tatu sam saznala onog momenta kada sam htela da ga pozovem da mu kažem da sam živa i da je sa mnom sve u redu. U pet po podne sam saznala da je preminuo. Nije istina da se ubio zbog mog lajva i zbog onoga što sam u lajvu rekla. Ne perem se. On je pre ovoga bio u Valjevu na psihijatriji, već je pokušavao da se ubije. Moj tata se mučio poslednjih deset godina. Izbegavala sam da se vidim sa njim jer nisam želela da gledam kako propada. On je propao i mentalno i fizički. Znam koliko se mučio. Odmorio se sada. Meni je sada lakše. Osećam da se sada oslobodio muka. I ja se osećam oslobođeno nakon svega. Jedina stvar zbog koje krivim sebe je to što sam nekada bila pregruba u namerama da ga dozovem pameti. Kritikovala sam ga što je sebi dopustio neke stvari, ali bila sam prilično oštra. Samo sam htela da ga motivišem - priznaje Ilićeva.

RepublikaFoto: instagram.com/ddunia_
Dunja...

Ona ističe da je nikada nije seksualno zlostavljao otac, već da su je on i majka psihički maltretirali od pete godine života.

Nije se ubio zbog toga što sam rekla da me je zlostavljao, jer je pokušao i ranije sebi da oduzme život

- Nikada nisam spomenula da me je seksualno zlostavljao, dakle, nikada nisam bila seksualno zlostavljana od moga oca Joce. Rekla sam da je njegova tadašnja devojka primetila da moj tata pokušava da nju napravi ljubomornom tako što je grlio mene. Imala sam 13 godina tada. Ona je za tu scenu rekla da joj izgledamo kao incest boleština. Istina je da sam od pete godine psihički maltretirana. Moja mama je bila kao Hitler. Zbog toga se kod mene javila sumnja da su oni uopšte moji biološki roditelji jer je bilo nemoguće da se neko tako ponaša prema rođenom detetu. Ja nemam nijednu sliku iz detinjstva do pete godine. Pokrenula sam temu utvrđivanja porekla putem DNK analize pre četiri meseca, ali sada to nije važno. Ne zanima me ništa što se toga tiče - kaže Dunja, a onda priznaje da ne želi da dođe na očevu sahranu jer smatra da bi samo bila nepoželjna:

RepublikaFoto: instagram.com/ dunyailich
Ilićeva...

- U Napulju sam i ovde ću biti još neko vreme. Ne planiram da dolazim na očevu sahranu jer znam da bi me gledali sa krivicom i prezirom, a to mi sada najmanje treba u životu. Planiram da obiđem njegov grob u miru, onda kada niko ne bude znao da sam došla. Tada ću biti sama sa njim i emocijama. Planiram da živim, da preživim. Znam da sam sama na svetu. Želim da se borim za sebe i boli me uvo šta će ko za mene reći. Sada je jedini cilj da ja ostanem čitava.

Radim DNK analizu da vidim ko su mi biološki roditelji

Jovan Ilić bio je vlasnik propalih giganata "Eltim" i "Staklopan". Nakon propadanja firme koje se desilo pre deset godina zapao je u tešku depresiju, iz koje se nikada nije izvukao.

Dunja polugola posle očeve smrti

Dunja Ilić je nakon očeve smrti na svoj Instagram nalog postavila fotografiju na kojoj je u donjem vešu, što su mnogi odmah osudili.

- Kažu, stavila je sliku u vešu, otac joj preminuo. Ako se tako meri tuga, treba da idem cela obavijena? To ne mogu ni da komentarišem. Znala sam da će da me osude. Kačiću šta ja želim na Instagramu, zabole me ona stvar za dušebrižnike i hejtere - prokomentarisala je Dunja svoju prvu objavu na socijalnoj platformi Instagram nakon očeve smrti.

Otac joj priuštio život kraljice!

Dunja Ilić se pojavila na estradi 2009. godine, kada je uradila spot za pesmu "Bidermajer", u kome ona leži u belom kovčegu. Izazvala je oprečne komentare, a najviše je onih koji su je smatrali morbidnom. Od tog momenta ona počinje da živi pravi holivudski život na našim prostorima. Njen otac Joca obezbedio joj je najskuplje autore koji kod nas postoje, snimala je visokobudžetne spotove, pravila gala promocije, a i danas se priča o njenim ludim žurkama u penthausu koji je posedovala na Novom Beogradu.

- Kažu mi da sam nekada bila kraljica estrade. Ma koga boli ku*ac za estradu. Ljudi, izađite iz ekrana, živite život. Kada sam snimala spot za "Šeficu podzemlja", iza kulisa sam bila najnesrećnija na svetu - rekla je Dunja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
SS

26.09.2019 10:39

Jel to ova nova na sceni po promeni karaktera,Ufatime Iznadić.

Odgovori 16 0