Luna Đogani opisala scenu iz Anabelinog braka sa Gagijem: Pala je, počela da plače, a ja sam imala samo pet godina!

Autor: Informer

Zabava

25.09.2019

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani ispričala je jednu neprijatnu situaciju kroz koju je prošla njena majka Anabela Bukva, dok je još bila u braku sa Gagijem Đoganijem.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Anabela i Luna...

Pobednica druge sezone rijalitija rekla je da je imala samo 5 godina kada je njena majka ugradila silikone, ali da je to bilo bolno iskustvo za Anabelu.

- Nju je jako bolelo. Bila je u jezivoj situaciji. Sećam se da je pala i nije mogla da se digne. Tata nije bio kod kuće i nije imao ko da joj pomogne. Počela je da plače. Kada sam videla u kakvom je stanju, iako sam imala samo pet godina, pritrčala sam da joj pomognem i uspela sam nekako da je podignem. Bilo joj je katastrofa, nije mogla da ustane iz kreveta - rekla je Luna koja je i sama nedavno ugradila silikone.

Đoganijeva je priznala i da se njeni roditelji neće pomiriti, kao i da je imala traume zbog njihovog razvoda, ali da to više nije slučaj.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show/Zadruga Official
Anabela i Gagi...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sava

26.09.2019 11:14

Videla bolno iskustvo majke zbog ugradnje silikona, pa ipak ugradila i Luna silikone. I naravno i ona prošla kroz bolno iskustvo. A lepo mogla samo da ispegla lice i skrati nos. I bila bi lepša nego danas.

Odgovori 12 0