Andrej Atijas divljao u kafiću, nasrnuo na zaposlene: Prisutni prestravljeni njegovim ponašanjem, nije imao da plati račun!

Autor: Kurir

Zabava

26.09.2019

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrej Atijas je, navodno, samo nekoliko dana nakon razvoda od Anabele napravio haos u jednom kafiću u Pančevu.

RepublikaFoto: instagram.com/atijasandrej
Andrej Atijas...

Andrej Atijas je, prema pisanju beogradskih medija pod dejstvom alkohola napao konobara jer nije imao dovoljno novca da plati račun koji je iznosio 1.485 dinara. Kako se navodi, on je kod sebe imao 930 dinara, pa je, kad je shvatio da ne može da izmiri račun, počeo da viče na osoblje.

- Bilo je jako neprijatno i ružno prisustvovati takvoj situaciji, koju je Andrej napravio bez ikakvog razloga. Došao je u kafić s drugarima, poručili su piće, ali ništa nije ukazivalo da može da dođe do neprijatne situacije. Bio je rasejan, nervozan, a konobar koji ga je služio trudio se da mu maksimalno udovolji u zahtevima koje je imao. Andrej je non-stop pominjao razvod, Anabelu i neku devojku. Naočare za sunce nije skidao s lica i stalno se vrteo na stolici - ispričao je izvor.

RepublikaFoto: instagram.com/atijasandrej
Anabela i Andrej...

On tvrdi da je problem nastao kad je Atijas krenuo iz kafića.

- Konobar ga je zaustavio i opomenuo da nije platio piće i saopštio mu da je ceh 1.485 dinara. E tad je nastao haos. Počeo je da se dere, vređa, ponižava. Urlao je i na kraju je uleteo u šank i nasrnuo na zaposlene. Svi su unezvereno gledali i nisu znali kako da se ponašaju. Izvadio je 930 dinara, dao ih konobaru i nastavio da se ponaša divljački. Devojka koja je radila u šanku se prestravila. Kad je shvatio da je preterao, a bio je pijan, pokupio se i otišao. Zaposleni su odmah pozvali policiju, koja je došla i napravila zapisnik - dodao je izvor.

Kako se dalje navodi, Atijasova majka je dan posle incidenta izmirila dug svog sina.

- Žena se izvinila za nedolično ponašanje sina - završio je izvor.

Andrej Atijas za sada nije komentarisao ove navode.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jakov

26.09.2019 16:37

Konobarima preostaje samo: trak piće - trak pare.