Dalje moram ovako da ne bih skrenula: Dunja se i danas oglasila na Instagramu, a nećete verovato kakve ponude dobija nakon očevog samoubistva!

Autor:

Zabava

26.09.2019

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Dunje Ilić, Jovan izvršio je samoubistvo, a njegova ćerka izjavila je kako joj je laknulo, s obzirom da se godinama mučio. Dunja se sada obratila svojim pratiocima na društvenim mrežama.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Dunja Ilić

Ilićeva je rekla kako nema psihičkih oboljenja, već je doživela nervni slom.

Podsetimo, zbog jednog od uključenja uživo na Instagramu, svi su mislili da će Dunja oduzeti sebi život.

- Poslednji put se obraćam na ovu temu. Imam papir da nemam nikakvo psihičko oboljenje. Doživela sam nervni slom. Nisam prva ni poslednja. Patim kako je meni lakše i ne morate razumeti, ali ne skačite (ili skačite). Ja moram da nastavim kao da se ništa nije dogodilo, jer bih u suprotnom skrenula. Svog oca sam volela, a to što su odnosi u mojoj porodici bili komplikovani je nešto drugo. Hvala novinama koje su ispale korektne. Ljudima koji su imali neverovatne ponude da me prime kućama itd. Šta god mi napišete i najcrnje, ja vam želim od srca sve najbolje. Tako mi je dobro u duši. Puno ljubavi - napisala je Dunja Ilić.

Foto: instagram.com/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading