Lepa Lukić otkrila detalje o gubitku bebe: Plakala sam danima posle abortusa!

Autor:

Zabava

27.09.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica narodne muzike i učesnica osme sezone rijalitija "Parovi" Lepa Lukić progovorila je pred kamerama o svom bolnom iskustvu iz prošlosti, pa je pričala o tome kako se osećala kada je sa 20 i kusur godina abortirala.

Foto: youtube.com/printscreen
Lepa Lukić

Lepa je rekla da je danima posle ovog čina bila utučena i van sebe, te i da je posle toga svaki njen pokušaj da ostane u drugom stanju išao naopako, te je na kraju shvatila da ipak neće iskusiti majčinstvo.

- Jedan od najtežih trenutaka u mom životu svakako je bio gubitak deteta, ali je to u tom momentu bilo neizbežno. Mnogo su me pogađale priče da to ima veze sa mojim tadašnjim suprugom, ali je istina drugačija. On nema nikakve veze sa tom mojom odlukom. Abortirala sam kada sam imala 24 godine. To je bilo katastrofalno iskustvo, a mislim da ni sama nisam bila svesna toga kroz šta sam zapravo prolazila - rekla je Lepa na početku svoje teške priče.

 Lepa: Pomirila sam se sa sudbinom, a kod kuće imam mačku na koju gledam kao na ćerku

Pevačica je potom objasnila da je od tog trenutka imala samo velike poteškoće kada su naredni pokušaji trudnoće u pitanju, te je imala dve vanmaterične oplodnje.

- Posle tog kobnog abortusa ja sam zakačila sve vanmaterične trudnoće! To je samo bio pokazatelj da nikako nisam opet mogla da ostanem u drugom stanju. Bilo mi je vrlo teško, a kad god bih ostajala sama i, ono što se kaže, razgovarala sama sa sobom, mislila sam da nikada neću moći da dignem glavu zbog činjenice da možda nikada neću biti majka. Kasnije su se stvari ipak promenile i sve je postepeno došlo na svoje mesto. Trebalo je tugovati, to je valjda i normalno. Prevazišla sam postepeno tu boljku. Pomirila sam se sa sudbinom, pa sam kasnije i prestala da razmišljam o tome da ponovo pokušam da imam decu. Kod kuće odavno imam mačku na koju gledam kao na svoju ćerku, volim je i tako joj tepam - ispričala je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading