Kockareva surovo o Luninom prvom nastupu: Ono što je rekla, OPASNO će razbesneti Đoganijevu i Anabelu!

Autor: Svet, Republika

Zabava

27.09.2019

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani imala je čak dva nastupa, a na sceni se, eto slučaja, pojavila i njena majka Anabela Bukva, ne zato što želi da se ogrebe o ćerkinu slavu i usput nešto zaradi, već da bi joj dala podršku i ohrabrenje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Kija...

Sve ovo prokomentarisala je Kija Kockar, pobednica "Zadruge 1".

- Hvala Bogu niti sam u srodstvu sa njima, niti sam njihova koleginica, niti smo prijatelji da ih komentarišem. Ne zanima me Lunin nastup. Zovite Slobu, on ju je vodio po kokošinjcu i stepenicama. Mene je blam njihovog blama i ne pitajte me više ništa. Taj deo života je za mene završen - kaže na to Kija.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Vesna

27.09.2019 09:11

Izblamirale se na "nastupima" na kojima su bile predgrupa sa 4 pesme. Glavni na nastupu su bili Milica Pavlović i još Buba i Džala brat. Zatim se Anabela razvela i zasenila nastupe. I o nastupima se sada ćuti.

Odgovori 63 8
Ribič

28.09.2019 11:06

@Vesna - Anabela razvodom zasenila i izbrisala Lunin nastup.

Odgovori 32 5
Kum

28.09.2019 13:31

@Vesna - Stvorena je nova polu-otvaračica usta Luna. Pola pesme je otvarala usta a drugu polovinu pesme nije otvarala usta, jer je više obraćala pažnju na igranje, pa zaboravila na pevanje. Malo zaboravi da peva, malo zaboravi da igra. I tako iz greške u grešku.

Odgovori 22 6
Verica

28.09.2019 16:05

@Vesna - Hahah, evo ja sam iz Strumice i nastupala je samo Luna, ostali pevaci koje si navela su pevali u tom klubu ali ne tu noc vec istog vikenda. Nije dobro da se tako laze. Lep pozdrav

Odgovori 6 20