(VIDEO) UDALA SE PET PUTA ZA ISTOG ČOVEKA! Hit priču naše pevačice morate da čujete: Muža Amerikanca dovela u Srbiju, a onda je usledilo IZNENAĐENJE!

Autor:

Zabava

27.09.2019

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaća muzička scena od danas je bogatija za novo ime koje se našoj publici premijerno predstavlja na najbolji mogući način – dvadesetosmogodišnja pevačica Sara Sotti snimila je singl „San“, koji je ekranizovala i danas premijerno objavila na Jutjubu!

RepublikaFoto: Promo foto

Pesmu je za nju napisao Vanja Ulepić Oneya, koji je inspiraciju našao u njihovom višečasovnom razgovoru.

- Moj cilj je bio da me on upozna i da potpuno pročita moju viziju koja u sebi nosi glamur starog Holivuda, roze je i lepršava, ali ima i dublju i metafizičku poruku. Jednog jutra sam se probudila i videla da mi je poslao pesmu “San” koju je za mene napisao nakon tog susreta. Na prvo slušanje mi je bilo jasno da je skroz razumeo moj “vajb” i da ga je potpuno pretočio u muziku. Posto inače pišem tekstove, malo sam prepravila pesmu, tako da smo pola-pola pisali.

Mlada pevačica spot za svoj prvenac na maternjem jeziku snimila je u Las Vegasu, uprkos tome što je sve vreme imala visoku temperature, a publiku će posebno oduševiti kadrovi iz pustinje između Nevade I Kalifornije, sa prepoznatljivih filmskih destinacija i u automobilu Al Kaponea iz 1928.godine.

Uprkos tome što joj je najveća želja da ostvari planetarnu karijeru, Sara smatra da „treba krenuti od svojih korena“ iz brojnih razloga, a potom se otisnuti i u svetu, zbog čega je odlučila da njen singl prvenac bude baš na srpskom jeziku.

RepublikaFoto: Promo foto

Sara Sotti je, inače, rođena u Čačku – od najranijeg detinjstva pokazivala je sklonosti ka javnom nastupu, zbog čega ne treba da čudi što se godinama bavila manekenstvom i plesom. Prvo veliko televizijsko iskustvo imala je sa samo deset godina u Pinkovom šou program “Više od igre”, nakon čega su joj se otvorila brojna vrata. Usledili su voditeljski angažmani, saradnja sa Ivanom Žigon, a potom i studije na Akademiji Umetnosti, na kojoj je diplomirala.

Sara se pre 5 godina udala za svog supruga Fabricija Sottija, poznatog muzičara I muzičkog producenta iz Amerike, a u čast svoje ljubavi uradili su nešto što do sada niko nije – upriličili čak pet svadbi širom sveta!  Prvo venčanje održano je u Njujorku, drugo u nejnom omiljenom gradu Las Vegasu, treće je bilo u Padovi, rodnom mestu njenog supruga, a četvrto u Čačku, gde su upriličili, kako kaže, “veliku svadbu na čačanski način”. Peti put na večnu ljubav zavetovali su se takođe u njenom rodnom gradu, u crkvi, gde su krstili i ćerkicu Thaliju, koju su dobili 2015. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading