Anabela se preselila kod Lune, a komšije otkrile kako se ponaša: Plače dok ide ulicom, a ćerka je teši!

Autor:

Zabava

29.09.2019

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Težak period za Anabelu Atijas

RepublikaFoto: youtube.com/ informator
Anabela Atijas

Život Anabele Atijas u poslednje dve godine nije bio nimalo lak, a nedaće koje su je zadesile skupo su je koštale.

Naime, ona se pre skoro tri meseca razvela od Andreja Atijasa, sa kojim ima ćerku Blankicu, a bivši supružnici tvrde da su ostali u dobrim odnosima i da nevera u braku nije postojala.

Međutim, čini se da nije baš tako, a pevačica se nakon razvoda preselila kod ćerke Lune. Zbog toga smo se uputili u elitno novobeogradsko naselje kako bismo iz prve ruke saznali šta o Luni i Anabeli misle njihove najbliže komšije.

- Jao, ni Lunu ni Anabelu nisam videla u kraju, a stalno sam napolju jer čuvam unučiće. Čula sam od komšinica da se ta mala rijaliti zvezda doselila u naš kraj, ali ništa drugo ne znam - ispričala nam je jedna komšinica.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Anabela

Dok neki ne znaju mnogo, komšinica koja živi u istoj zgradi tvrdi da Anabelu viđa svaki dan i da se doselila u kraj još početkom avgusta.

- Istina je. Sada osim Lune u tom stanu živi i njena majka Anabela sa dve ćerke. Ne znam kako sve stanu u taj stančić, pošto uopšte nije velik. Videla sam je nekoliko puta, ćuti, nikome se ne javlja, ide spuštene glave i svaki put kada sam je videla bila je bez šminke. Međutim, baš pre neki dan sam videla mamu i ćerku zajedno. Ne bih ih ni primetila da nisu vikale i kukale - rekla nam je komšinica Lunina i Anabelina komšinica, a potom dodala:

 - Vraćala sam se iz prodavnice kada sam čula ženu kako plače i viče na sav glas, a onda sam videla još jednu, mlađu, kako trči za njom. Pogledala sam bolje, a imala sam i šta da vidim - Anabela plače, suza suzu stiže, a Luna pokušava da je smiri. Otišle su u frizerski salon u koji ova mlađa često ide. Dugo su sedele tamo i sređivale se, a Anabela je nekoliko puta izlazila da telefonira i sve vreme su joj suze išle na oči - ispričala nam je komšinica i dodala:

- Ne znam ih dobro, ali mi je žao žene jer vidim da ju je taj njen Andrej šutnuo i odmah našao mlađu - kaže komšinica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Mina

29.09.2019 10:59

Dajte vise ne blamirajte se zena ima svoj stan a to sto dodje kod cerke odmah se preselila. Komsije garant misle da ja zivim kod roditelja i ako nisam tamo 5 god

Odgovori 4 19
Jakov

29.09.2019 14:56

Svakog dana Anabela sa decom je kod Lune po ceo dan. Sve češće i prespavaju kod nje. I za Marka nema mesta ni da dodje na kafu. Marko je proteran odavde.

Odgovori 16 1
Mitar

30.09.2019 04:41

Marko ima svoj stan. Zasto bi dolazio ovde?

Odgovori 18 0
Masa

30.09.2019 09:29

@Mitar - Neka ste vi protracali sa zenama koje ih i ne poznaju,a vi se tesite da ste obavili posao novinara.

Odgovori 0 14