(FOTO) Sumnjiče je da je bacila bombu na studio "FM pleja": Edita Aradinović sva u modricama!

Autor:

Zabava

02.10.2019

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Edita Aradinović će biti jedan od učesnika u novoj sezoni popularnog šou programa "Tvoje lice zvuiči poznato". Ona će ponovo pokazati svoje veštine, a ovih dana vredno radi na snimanju pete sezone.

RepublikaFoto: instagram.com/editaaradinovic
Edita Aradinović...

Da pripreme nisu nimalo lake, dokazuje njena najnovija fotografija.

Edita zajedno sa kolegama naporno vežba, a sa poslednje probe vratila se sa nogama punim modrica.

Foto: instagram.com/editaaradinovic
Edita pokazala modrice...

- Laku noć - napisala je pevačica uz fotografiju, koja je u prvi mah mnoge začudila i uznemirila, ali onda su shvatili da je reč o pripremama za šou, te da je Edita povrede zadobila u plesnoj sali.

Podsetimo, pre neki dan odjeknula je vest da Edita Aradinović ima veze sa bombom koja je bačena na prostorije producentske kuće "FM pleja", tačnije, sumnja se da je pevačica preko svojih drugova poručila bacanje bombe.

Takođe, izvor blizak istrazi otkrio je da su Filip Miletić i Miloš Roganović u iskazu objasnili da sa svim bivšim i sadašnjim saradnicima imaju dobar odnos, osim sa Editom, te da im ne pada na pamet bilo ko drugi ko ima razloga da uradi tako nešto.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Peđa

02.10.2019 10:25

Da li ova kolena imaju neku vezu sa bombom?