Kaja ipak ostaje u Briselu nakon razvoda od Džuniora: Ne želim da bacim sve te godine!

Autor:

Zabava

06.10.2019

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Ostojić Kaja gostovala je danas na televiziji Pink i dala prvu izjavu nakon razvoda od svetski poznatog di-džeja Džuniora Džeka.

Foto: printscreen/instagram
Katarina Ostojić Kaja

Kako je navela, Kaji nije svejedno, ali da je rešila da nastavi dalje.

Ostojićeva se trudi da nastavi dalje, ali ne voli da priča o razvodu, te joj, kako je navela, jako nervozna kada joj mediji postave pitanja o Džunioru i da joj medijska pažnja koju ima ovih dana nimalo ne prija.

Ipak, navela je da sa i dalje zakonitim suprugom nije u lošim odnosima.

Foto: instagram.com/printscreen
Džunior i Kaja

-  Pa, mi smo okej. Ne mogu da kažem da smo ostali prijatelji, jako je glupo to reći u ovom trenutku, ali nikada neću sebi dozvoliti da pričam loše o čoveku s kojim sam tolike godine provela u braku. Nismo se još razveli, ali pokrenuli smo taj postupak - rekla je Kaja.

Ostojićeva je sada slobodna žena, što se ne može reći za di-džeja, koji je uplovio u vezi sa Srpkinjom Ivom Stanojević, koja je u našoj zemlji poznata kao Šešeljeva miljenica, nakon što se 2015. godine fotografisala sa Vojislavom Šešeljem.

RepublikaFoto: instagram.com/realjuniorjack
Kaja Ostojić

Iako se razvodi, Kaja se ne vraća u Srbiju, već ostaje u Belgiji, gde je živela osam godina.

- Moja ćerka se školuje u Briselu, ali i ja sam navikla na taj tempo života. Volim Beograd, ali prija mi život u Belgiji, imam taj svoj set up koji mi tamo odgovara - rekla je Katarina Ostojić Kaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Veronika Star

06.10.2019 18:43

Pa sada ima vise fotografija zajedno sa Dzekom Juniorom, nego kada su bili zajedno. Videlo se da nju vise zanima da se slika i izgleda kao starleta, nego da se posveti porodici i svojoj karijeri