KIJA KOCKAR TRUDNA? Pevačica progovorila o povlačenju sa muzičke scene!

Autor: Pink

Zabava

09.10.2019

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se davno završila prva sezona rijaliti programa "Zadruga", pobednica Kristina Kija Kockar i dalje je u žiži interesovanja.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Kija Kockar...

Mnogi komentarišu da je na pametan način iskoristila svoju popularnost nakon rijalitija. Rešila je da uplovi u muzičke vode, a njene pesme na Jutjubu broje milionske preglede. Osim toga, gde god da nastupi puni klubove do poslednjeg mesta.

Danas je Kija bila gošća u emisiji "Premijera" te je tom prilikom otkrila svoje dalje poslovne planove, ali i šta se dešava u njenom privatnom životu. Nedavno je objavila fotografiju sa svojim bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem koja je podigla veliku prašinu u javnosti, a sada je rešila i da otkrije da je sve bio samo izazov.

- Došla sam u taj stadijum da ja mogu da se šalim na svoj račun. Uvela sam neki izazov sa mojim nekim drugaricama koje su prošle slično kao i ja, tako da smo se malo zabavile. 

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Kija...

Nedavno se pojavila vest u medijima da je Kija prestala da se bavi pevanjem i da je stavila tačku na bavljenje javnim poslom. Rešila je da zapuši usta svima koji su širili neistine o njenoj karijeri.

- Osim ako nisam trudna (smeh), a nisam. Baviću se, jedva sam sklopila mesec dana, a već su počeli da pričaju o tome da sam se ja povukla.

Potom je najavila da u toku nedelje snima spot i da uskoro možemo da očekujemo njenu novu pesmu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Obrad

09.10.2019 12:34

Kija se šalila. Nije trudna i ne povlači se sa muzičke scene.

Odgovori 12 3
Vasko

09.10.2019 13:48

Kija uskoro snima novu pesmu i novi spot.

Odgovori 11 3
Max

10.10.2019 06:41

Samo ti odmaraj jos par godina a i mi cemo od tebe