Pobednica "Zadruge" u zabrinjavajućem izdanju: Kija izgleda užasno!

Autor:

Zabava

12.10.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti-zvezda i novopečena pevačica Kristina Kija Kockar uživa u popularnosti koju joj je učešće u rijalitiju "Zadruga" donelo, ali Kockareva je očito zaboravila da, kada si u centru pažnje, uvek moraš da budeš na visini zadatka.

Foto: youtube.com/printscreen
Kija Kockar

Po svemu sudeći, bivšoj stjuardesi "let po estradi" ne ide onako kako je očekivala. Njen sadašnji izgled javnost navodi na logično pitanje - Šta se dogodilo?

Naime, ekipa emisije "Paparaco lov" snimila je Kockarevu u prilično zabrinjavajućem izdanju. Nakon bahate vožnje beogradskim ulicama Kija je izašla iz automobila vidno neraspoložena. Trom hod dodatno je naglašavao celokupnu neurednost bivše rijaliti-zvezde. Nekadašnji sjaj i poletnost zamenila je raščupana crna kosa i nenašminkano bledo lice. Pobednica "Zadruge" očito prolazi kroz težak period ili je definitivno digla ruke od života estradne zvezde. Nakon brojnih nastupa širom regiona, Kockareva se povukla, a to je kratko objasnila na svom Instagram nalogu - "Ne nastupam iz privatnih razloga. Da li je ovo stvarno kraj ili samo faza, ostaje da vidimo".

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Kija Kockar

Podsećamo da je Kija nedavno izjavila da joj je dosta medija i pompe koja se pravi oko nje, pa da bi najviše volela jedno vreme da se ne pojavljuje nigde. Takođe je dodala da je umorna od svega pošto joj se život za dve godine totalno promenio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mile

12.10.2019 06:49

Preterivanje u kritici.

Odgovori 37 5
lea

12.10.2019 19:12

Ona i jeste sva užasna i nikakva,jedino bolesnici je uzdigoše,žena ispod proseka, nikakva,napraviše od nje kao da je ne znam šta.

Odgovori 9 20
Dera

15.10.2019 07:51

Meni Kija kao Sunce sija. Lepa, raspoložena, nasmejana i srdačna.