I decu stavila na papir: Evo šta piše u predbračnom ugovoru koji je potpisao Ljuba Perućica!

Autor:

Zabava

12.10.2019

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Ljuba Perućica oženio je višegodišnju partnerku, voditeljku Katarinu Kolozeus. Nakon crkvenog venčanja, slavlje je nastavljeno u jednom poznatom beogradskom restoranu.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Katarina i Ljuba

Ipak, umesto da sumira utiske sa svadbe i uživa u brojnim uspomenama koje su napravili, mlada voditeljka morala je da se suoči sa brojnim negativnim komentarima kada se ponela priča da je par morao da potpiše predbračni ugovor.

Kako Katarina navodi, ništa od toga nije istina, a sve je objasnila u jednom komentaru. Naime, ona je objavila ugovor koji su potpisali, a koji je sasvim šaljive prirode:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Kolozeus (@katarina_kolozeus) on Oct 11, 2019 at 3:12pm PDT

- Evo da vidite naš predbračni ugovor! Čisto da zapušim usta zlim, zavidnim i pokvarenim ljudima! I čisto da se zna, ne plaši se Ljuba da ću nešto da mu uzmem, oženio je devojku koja je i pre njega imala i svoj stan i auto (i to mi nije kupio neki dečko ili slično, hvala Bogu imam divnu porodicu)!!! PREMA TOME, SRAM DA VAS BUDE ZA KOMENTARE!!! - napisala je Katarina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
jelena

12.10.2019 10:53

A koje su njene obaveze? Ona nema nikakvih obaveza po ugovoru. Samo da leži u meke dušeke, uživa i provodi se.

Odgovori 11 0