Luna u javnosti samo glumata da je zaljubljena Miljkovića? Đoganijeva startovala Luku Jovića, pa dobila šut-kartu!

Autor: Kurir

Zabava

12.10.2019

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani navodno je pokušala da "startuje" najskupljeg srpskog fidbalera Luku Jovića. Njegovi drugovi, pak, nisu joj dozvolili ni da mu priđe. Inače, Jović je u nevenčanoj zajednici i ima dete.

Luna i Luka...

Na društvenoj mreži Instagram podigla se ogromna prašina pošto je uz Luninu zajedničku fotografiju sa majkom Anabelom, novinar jedne televizije objavio ove pikanterije iz njenog privatnog života. Mlada pevačica u usponu nije se oglašavala povodom ovih navoda, a mnogi komentarišu da ih ovaj potez nimalo nije začudio. 

- Šut-karta za rasturačicu brakova - počinje objava: "Ćerka Anabele Bukve, pevačica sumnjivih glasovnih sposobnosti Lunja (pravo ime) Đogani, pokušala da startuje najskupljeg srpskog fudbalera Luku Jovića koji je u nevenčanoj zajednici i ima dete. Drugovi našeg fudbalskog asa nisu joj dozvolili ni da mu priđe. Lunja inače u javnosti glumata da je zaljubljena u učesnika 'Zadruge' Marka Miljkovića", zaključio je on. 

Brojni fanovi stali su na stranu Lune i Marka te istakli da su njih dvoje i dalje zajedno te da za to postoje i dokazi, ali veliki broj je i onih koji sumnjaju, te čekaju reakciju Đoganijeve. 

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Marko i Luna...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Živo

12.10.2019 18:10

Ćerka Anabele Bukve, pevačica sumnjivih glasovnih sposobnosti Lunja (pravo ime) Đogani, pokušala da startuje najskupljeg srpskog fudbalera Luku Jovića, koji je u nevenčanoj zajednici i ima dete. Drugovi našeg fudbalskog asa nisu joj dozvolili ni da mu priđe. Lunja inače u javnosti glumata da je zaljubljena u učesnika 'Zadruge' Marka Miljkovića.

Odgovori 44 13
Vasko

12.10.2019 21:11

Lunči Đon je otvaračica usta koja još nije savladala umetnost otvaranja usta. Amaterski otvara usta na plejbek. Sa zvučnika se čuje pesma sa više glasova a Lunči kasni sa pevanjem ili drži zatvorena usta,

Odgovori 43 11
Aga

13.10.2019 09:15

Oteto - prokleto. Ali Lunjara ide dalje i glavom i kroz zid, ako treba.

Odgovori 19 6
Sava

13.10.2019 17:11

Lunjaro lopove. Tudje je sladje?

Odgovori 17 4