Voditeljka postavila Miljkoviću OVO pitanje u vezi Lune, u emisiji zavladala neprijatna tišina!

Autor: Srbija Danas

Zabava

13.10.2019

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juče smo imali priliku da gledamo jednu emisiju u kojoj je gost između ostalih bio i Marko Miljković koji je tom prilikom odgovarao na pitanja o muško ženskim odnosima.

RepublikaFoto: youtube.com/ Emisija Premijera
Marko Miljković...

On je naravno dosta govorio i o odnosu sa devojkom Lunom Đogani, sa kojom je tek sada posle nekoliko meseci veze konačno uplovio u mirne vode, jer su u toku rijalitija konstantno imali probleme. 

Kada su ga pitali da li u njegovom slučaju može da važi pravilo gledaj majku biraj kćerku, misleći na sličnosti između Lune i njene majke Anabele Atijas, on je odgovorio da to nije slučaj i da njih dve uopšte ne liče, a kada je trebao da se seti jedne njihove sličnosti, nastala je neprijatna tišina, a onda je istakao srdačnost kao zajedničku osobinu ove dve žene. 

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Luna, Marko i Anabela...

Podsećamo na priče nakon Luninog izlaska iz Zadruge, kada se spekulisalo da Anabela i nije oduševljena Luninim izborom muškarca. Oni su se sada konačno pomirili i Miljković je čini se ovde napravio ustupak i tako reći se uklopio u porodicu, iako je govorio da ne podnosi veze u kojima je previše vezan za devojku i kada dišu jedno uz drugo. 

Ono što domaći mediji saznaju iz izvora bliskog izvoru je da se Marko požalio kako mu smeta što Luna toliko vremena provodi sa porodicom i što su retko sami.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko i Luna...

Da li Miljković ovo toleriše iz ljubavi ili nekog drugog razloga? Ostaje da vidimo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Savo

13.10.2019 17:02

Marko se požalio kako mu smeta što Luna toliko vremena provodi sa porodicom i što su retko sami. A od kada se Anabela sa ćerkama namerno doselila kod Lune u stan, oni nikada nisu sami.

Odgovori 13 2
Ana

13.10.2019 17:45

Gledaj lošu majku pa ne biraj lošu ćerku.

Odgovori 12 1
Dera

13.10.2019 18:21

U Zadruzi nerazdvojni noću a sada se ne sastaju noću. Razočarali su nas gledaoce.

Odgovori 11 1