Doviđenja, prijatno: Kija žestoko zaratila sa Miom, nije joj ostala dužna posle komentara da Luna bolje peva!

Autor:

Zabava

15.10.2019

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mia Borisavljević je u emisiji "Amidži šou" morala da odluči ko bolje peva, Luna Đogani ili Kija Kockar. Ipak je odabrala Lunu, dok za Kiju rekla da joj "izgleda kao devojka iz publike".

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić/instagram.com/miaborisavljevic
Mia i Kija

To je odmah eksplodiralo na društvenim mrežama, pa se oglasila i Kija, koja nije spomenula ime pevačice, ali je bilo jasno da se odnosi na nju.

- Ne držim se grčevito za ovo kao neke pevačice koje rade svašta zbog naslova ili lajkova. One pljuju druge i prave druge stvari kako bi izazvale reakcije. Hvala Bogu da imam tu slobodu da mogu da se okrenem i kažem: "Doviđenja, prijatno, ja odoh sada ovamo da živim neki drugi život!". Ja sam imala život i pre svega ovoga, a ti ljudi nisu, zato ih i razumem. Nek me slobodno spominju ako im to nešto znači, a ja sam uvek tu da pomognem nekome - u svom stilu poručila je Kija, koja je istakla da ima bogatu radnu biografiju, te da u svakom trenutku može okačiti mikrofon o klin i nastaviti da radi neki drugi posao, koji bi joj takođe donosio odličnu zaradu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
jelena

15.10.2019 18:28

Meni Kija kao jarko Sunce sija. Lepa, nasmejana, srdačna i obrazovana. Sa znanjem nekoliko stranih jezika može da nadje dobro plaćen posao. Kao stjuardesa zaradjivala je preko 5.000 $ mesečno i toliko donosila kući.

Odgovori 28 10
lea

15.10.2019 19:17

@jelena - Kad je tako,zašto Kija nije uspela pre i nešto ostvarila,postala poznata na najjadniji način kao prevarena žena.Žena bez ponosa i dostojanstva,gradi karijeru tako što nekad pljuje nekad hvali bivšeg muža.Misli da mu je ona bitna,da je tako i da je bila prava žena ne bi bila prevarena!

Odgovori 12 26