Fudbaler u Atini ugostio blogerku s kojom je otpočeo romansu: Vranješ smuvao Zoranu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon afere sa Jelenom Karleušom, bosanski fudbaler Ognjen Vranješ smuvao je najpoznatiju srpsku blogerku Zoranu Jovanović poznatiju kao Zoranah.

RepublikaFoto: E-stock/Instagram
Zorana Jovanović Zorannah i Ognjen Vranješ

Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, fudbaler i blogerka nedavno su otpočeli romansu, a da Vranješ s njom ima ozbiljne namere, govori i činjenica da je ugostio Zoranu u Atini.

- Zorana i Ognjen su se upoznali još u vremenu kada se ona zabavljala s njegovim saigračem iz reprezentacije Danijelom Milićevićem. Međutim, odnedavno su počeli da se dopisuju putem Instagrama. Vremenom su se zbližili i Ognjen nije mogao da zamisli dan da se ne čuje s njom. Zato je pozvao da dođe u Atinu. Zorana se nije dvoumila, spakovala je stvari i došla s najboljom prijateljicom, čiji muž igra za reprezentaciju Bosne, koja je baš u Atini igrala protiv Grčke u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Kako Vranješ nije pozvan u reprezentaciju, bio je slobodan da ih izvodi i provodi vreme sa blogerkom - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

Foto: instagram.com/karleusastar
Jelena Karleuša

- Ognjen je Zoranu vodio po skupim restoranima i diskotekama u Atini. Pokazivao joj je sva atraktivna mesta, a koliko mu se svidela, govori i činjenica da je nije skrivao od tamošnjih prijatelja, te da mu uopšte ne predstavlja problem to što je ona bila u dugogodišnjoj vezi s njegovim saigračem iz reprezentacije. Predstavljao ju je kao svoju devojku, što je sve iznenadilo - završava priču izvor.

Prema tvrdnjama upućenih, Zorana i Ognjen se super slažu. Njemu prija to što je otvorena prema njemu i što s njom može o svemu da priča. S druge strane, njoj prija Ognjenova pažnja.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pokušali smo da stupimo u kontakt i sa Zoranom i sa Ognjenom, ali do zaključenja broja su ostali nedostupni, a nisu odgovarali ni na SMS koje smo im poslali, kao ni na poruke preko društvenih mreža.

Podsetimo, Ognjen Vranješ bio je glavni akter seks-skandala koji je početkom godine potresao Balkan, kada je obelodanio da je sa Jelenom Karleušom dve godine bio u ljubavnoj vezi. Kao potvrdu za svoje tvrdnje, plasirao je snimke i fotografije iz Atine, gde su zajedno uživali, a nakon toga i njene gole fotografije, koje mu je navodno slala tokom veze. Ova priča završila je na sudu, a spor i dalje traje među njima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading