Svetska karijera i inovacije u pokušaju: Didi kaska za Madonom punih 30 godina!

Autor: V.J.

Zabava

16.10.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dijana Janković, poznatija pod umetničkim imenom Didi Džej, promovisala je pre dve večeri svoj novi singl "Sorry" u poznatom prestoničkom klubu, a za tu priliku obukla je ružičastu bodljikavu korset-haljinu, koja je kreirana po uzoru na konusni grudnjak Žan-Pola Gotjea iz 1990. godine, koji je nosila najpopularnija svetska zvezda Madona na jednoj od svojih turneja.

Foto: e-stock/KOBRA
Didi kao Madona

Didi je usmerena ka internacionalnoj karijeri, pa je spot za novu pesmu snimila na najpoznatijem trgu u Njujorku - Tajms skveru.

Pevačici je čak pošlo za rukom da jedan deo Tajms skvera bude ograđen samo zbog nje, pa su prolaznici u čudu prilazili da vide šta se dešava u centru Njujorka. Pored poznatog trga, Dijana je druge delove spota snimila na Bruklinskom mostu, kao i na privatnom aerodromu koji koriste mnoge poznate zvezde, poput Toma Kruza, Bijonse i Džej Zija.

RepublikaFoto: Youtube.com/Stevie D
Madona

Osim što je sarađivala sa svetskim producentima, tekst za Didiinu novu pesmu pisali su čak saradnici Džastina Bibera. Pored maksimalnog truda i pokušaja inovacije na muzičkoj sceni, Dijanin stajling sa promocije govori u prilog tome da pevačica kaska 30 godina što se tiče oblačenja. Kreacija koja je davno šokirala i oduševljavala publiku na kraljici popa Madoni, sada na srpskoj pevačici je neuspeo pokušaj kopiranja. Međutim, Didi priznaje domaćim medijima da se ne osvrće na negativne komentare i kritike.

- Bilo je svega i svačega, ali nikada nisam obraćala pažnju na to. Kada mi se nešto loše desi, trudim se da budem još jača - ističe Didi, koju u svemu podržava suprug Danijel Rokvić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading