Radanovića juri mafija zbog žene narko-bosa: Sloba se zamerio "škaljarcima"!

Autor:

Zabava

19.10.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Slobodan Radanović ovih dana prolaz kroz pravi pakao, a sve zbog svoje devojke, koja je udata za crnogorskog narko-bosa. Upravo mu je zbog te crnokose bivša žena Kija Kockar pre neko jutro upala u stan i pokušala sebi i njemu da oduzme život. Pevač svakodnevno dobija opasne pretnje od muškarca koji je usko povezan sa poznatim "škaljarskim klanom".

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović...

Kako Srpski telegraf saznaje, Radanović je posle jednog poziva, kada mu je rečeno da će platiti glavom i da će ga mrak progutati ukoliko se ne udalji od zanosne crnokose, pokušao malo od nje da se distancira, ali očigledno je da se i dalje viđaju.

- Sloba nije svestan sa kime se zamerio, ovo na dobro neće izaći. Ti ljudi su spremni na sve, oni su poznati kao krvni osvetnici. Ne znam šta mu je trebalo pored svih slobodnih devojaka da se zakači za udatu ženu čiji je muž povezan sa "škaljarcima" - priča dobro upućen izvor i objašnjava kako je pevač pokušao da zaštiti i sebe i tu ženu, ali mu nije uspelo pošto se upleo u sopstvene laži.

RepublikaFoto: instagram.com/sampanjactatica
Radanović...

- Radanović je pričao za javnost da je stavio tačku na tu vezu zato što je bilo nerazumevanja, ali je istina da su se oboje uplašili njenog muža, ozbiljnog narko-bosa. Muž, koji živi u inostranstvu, saznao je za aferu svoje žene sa pevačem i sada je spreman da opere svoj obraz tako što će se žestoko osvetiti Radanoviću i naučiti ga čije žene ne sme da odvlači u krevet. Nije Sloba bez razloga krio tu ženu od očiju javnosti. Svesno je ušao u vezu sa njom, iako je znao da je udata za čoveka koji iza sebe ima ljude koji bi ubili za njega - priča naš izvor.

Slobodan je preplašen, na sve načine pokušava da se opere i da izgladi situaciju

Sloba se posle pretnji i brojnih upozorenja uplašio za svoju bezbednost, pa je unajmio obezbeđenje. On pokušava na sve načine da situaciju smiri, ali mu baš i ne ide od ruke.

RepublikaFoto: e-stock
Sloba...

- Sloba je preplašen. On nije iz tog sveta i ne zna kako da ih smiri. Stvar je veoma ozbiljna i on se više ni na jednom mestu ne oseća bezbedno. Na sve načine pokušava da se opere i da izgladi situaciju, ali pošto se zaljubio, više razmišlja srcem nego glavom, pa sve više tone u probleme - završava naš izvor.

Stupili smo u kontakt sa Slobom, ali je on bio veoma kratak:

- Ne bih želeo ništa da komentarišem povodom toga.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
mima

19.10.2019 06:22

on je jedna velika budala

Odgovori 10 1
Vojo

19.10.2019 07:24

On je preterao sa švalerisanjem. Ne diraj tudje, iako je sladje.

Odgovori 10 1
Zarko

19.10.2019 08:43

Pa kad Kiki provali u stan sa cetrdeset kila onda kod ovih nema sanse da se krije.

Odgovori 10 1
Bobi

19.10.2019 11:30

@Zarko - Zaštitiće njega Anabela sa svojom ekipom.

Odgovori 11 1