Nataša Bekvalac otkrila sve o svojim usponima i padovima: Stresovi me čine srećnom!

Autor:

Zabava

20.10.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačice Nataša Bekvalac i Emina Jahović objavile su svoj novi duet, devet godina nakon što su snimile numeru "Gospodine". U pitanju je pesma "Muško više ne mogu" kojoj su opevale svoje bračne brodolome, ali u isto vreme i pokazale koliko su jake.

RepublikaFoto: PRVA/printscreen
Nataša Bekvalac

Dobro je poznato će Nataša u februaru naredne godine održati veliki solistički koncert u "Areni", te da se za taj projekat već uveliko priprema. Koncert će nositi naziv "SOS za ljubav", a Nataša je objasnila zašto se baš za ovaj naziv odlučila.

SOS za ljubav je naziv mog koncerta, ali može da opiše i celu atmosferu koju spremamo za koncert. To je poziv u pomoć za ljubav, vrisak za ljubavlju, ono što nas čini živim i divnim ljudima jeste ljubav, a SOS znate kako se to intenzivno čuje, kad vrisneš nema ko da te ne čuje - rekla je Nataša .

RepublikaFoto: instagram.com/yaemina
Emina Jahović

Mala plava je otkrila i da li je već uhvatila euforija, ali i kako se oseća ovih dana dok se priprema za veoma važan događaj u njenoj karijeri.

Još nisam ušla u euforiju, mislim da ću biti petnaestak dana pred koncert. Sad sam u onoj fazi kada u toku dana imam mnogo stresova, uspona i padova na dnevnom nivou, to me čini i srećnom i nervoznom. Koncert nije samo izaći, pevati i igrati, ako ga radiš onako kako ga radim ja, to je strašno kompleksna stvar, broji organizaciju od preko 150 ljudi koji treba da funkcionišu kao jedno i zato dolazi do uspona i padova, ali u principu je sve zarad boljeg kvaliteta koncerta - iskrena je bila pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading