Samo bahato i bezobrazno?! Milica isprozivala koleginicu: Ona spava u kolima a ja u stanu od 300.000 evra!

Autor: kurir.rs

Zabava

21.10.2019

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Milica Pavlović nedavno je kupila stan od 90 kvadrata u jednom ekskluzivnom naselju na Novom Beogradu. Trud se isplatio i dok se Manojlovićeva skoro ponovila "rendž roverom", Pavlovićeva se ne potresa što ona još nema automobil u svom vlasništvu.

RepublikaFoto: instagram.com/senoritamilica
Milica Pavlović

- Rada može da spava u kolima, a ja ću u svom stanu. Svako bira gde će zaspati. Evo, ja nemam automobil, ali zato imam krov nad glavom -potkačila je Milica koleginicu i nastavila da se hvali:

- Napokon sam se uselila u stan. Sada mogu da kažem da su mi se trud i rad konačno isplatili. Sav novac koji sam zaradila od trećeg albuma uložila sam u ovu nekretninu. Prvi koji su mi kročili u stan bili su baka i deka. Nazdravili smo domaćom rakijom meni za useljenje. Njihovi izrazi lica kada su videli kako sam se lepo skućila vrede više od celog tog stana.

RepublikaFoto: instagram.com/radamanojlovic
Rada Manojlović

Folk zvezda je stan platila 270.000 evra, a 30.000 je uložila u njegovo opremanje. Prve komšije su joj pevač Saša Kovačević i teniseri Novak Doković i Filip Krajinović. Milica uverava da ovog poslednjeg još nije srela, iako se šuška da su u tajnoj vezi.

- Zaista nisam srela Filipa. Da li mi je on pomogao oko selidbe? To njega pitajte". 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Suzana

21.10.2019 15:10

Najvažnije je kupiti stan. A nov auto može da se kupi i za 10 hiljada evra.

Odgovori 10 0