On je bio pijan, a ona plakala: Stravični detalji sudara Adama Đoganija sa voditeljkom i glumcem!

Autor:

Zabava

24.10.2019

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adam Đogani imao je prošle noći udes, u Zemunu, u Novogradskoj ulici kod broja 76! On se zakucao u kola Danijele Buzurović (38), voditeljke Prve televizije.

Foto: youtube.com/printscreen
Adam, Danijela i Stefan

Kako kaže, sa Danijelom u kolima je bio njen muž, glumac Stefan Buzurović (34), a Adam misli da je bio u pijanom stanju.

- Ona je skrenula bez pokazivača pravca. Ja sam hteo da je zaobiđem, a onda se zaustavila na sred ulice. Kad sam izašao iz automobila, Danijela je sedela na vozačevom mestu i plakala, dok je na suvozačevom mestu bio njen muž Stefan. U prvi mah ih nisam prepoznao, tek kasnije kada su mi pokazali, on ima neku emisiju - priča Adam.

RepublikaFoto: e-stock
Adam Đogani

- Stefan je ćutao, video sam da se tetura, mislim da je bio pijan i da nije smeo u oči da nas pogleda - objašnjava Đogani.

- Imam kragnu i nagnječenje šake, nisam spavao celu noć. Ne osećam se baš najbolje, ali sreća nije bilo nešto ozbiljnije - kaže Adam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vasko

25.10.2019 14:33

U štampi sam pročitao da će biti podneta prijava protiv Đoganija.