(FOTO) OSUŠILA SE: Ana Nikolić nenormalno smršala, fanovi u neverici!

Autor:

Zabava

24.10.2019

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata pevačica Ana Nikolić već mesecima najavljuje povratak na muzičku scenu, nakon višegodišnje diskografske pauze, a njen "kambek" se još uvek nije desio.

RepublikaFoto: youtube.com/ Emisija Premijera
Ana Nikolić...

Nikolićeva, sa druge strane, vredno radi na svom fizičkom izgledu, odnosno gubljenju viška kilograma koji je dugo imala. 

Vlasnica hitova "Januar" i "Romale, romali" prošle nedelje objavila je sliku sa ćerkom, o kojoj se i te kako pričalo, a dalo se primetiti da je pevačica u poslednjih nekoliko meseci izgubila na desetine kilograma.

Ana je danas pokazala novu fotografiju, na kojoj se vidi da je dodatno smršala, a čini se da muzička zvezda izgleda bolje nego ikad. U prvom planu su njene tanane noge i uzak struk, dok je u opisu slike napisala nešto što je obradovalo sve one koji prate njen lik i delo.

Rad je u toku! - navela je bivša supruga Stefana Đurića Raste na Instagramu, pa su joj mnogi uputili niz poruka u kojima piše kako ne mogu da dočekaju njen povratak na scenu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#workinprogress .. ?

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on Oct 24, 2019 at 9:13am PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ivica

25.10.2019 06:41

Ovo joj je slika pre porodjaja. Odakle samo vadi te stare slike i prikazuje ih kao da su od juče?

Odgovori 11 0