(VIDEO) Zapalila masu! Luna se*si stajlingom na nastupu dovela atmosferu do usijanja: Sevnula i guza!

Autor:

Zabava

03.11.2019

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani, učesnica prve i druge sezone, kada je odnela i pobedu, najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima "Zadruge", rešila je da po uzoru na svoje roditelje Anabelu Bukvu i Gagija Đoganija uplovi u muzičke vode. Vetar u leđa joj je dalo i to što se na takmičenju "Zadrugovizija" u drugoj sezoni više puta pokazala kao neko ko može da vlada scenom. Ona je snimila svoju prvu pesmu "Deveti krug" i već krenula da nastupa u regionu, a svi su se pitali kada će se desiti nastup u Srbiji. I to se odigralo prethodne noći.

Foto: instagram/ luna_djogani
Luna Đogani

Naime, Luna je sinoć zapevala u Smederevu, pred punom tamošnjom diskotekom, a osim svoje pesme, izvodila je i numere svojih koleginica. Ona je za ovu priliku imala i veoma izazovan kožni kostim, kao i njene plesačice, a svi pogledi su bili uprti u mladu pevačicu.

Foto: instagram/ luna_djogani
Luna

Iako su mnogi očekivali da će Luna prvi nastup u Srbiji održati u Beogradu, to se još uvek nije desilo, a i kako je sama pevačica rekla, na to još uvek nije spremna. No, publika u Smederevu je uživala u njenom nastupu, a kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Andrea

03.11.2019 15:31

Luna ❤❤❤

Odgovori 2 18
Sava

03.11.2019 20:25

@Andrea - Luna je igračica a ne pjevacica.

Odgovori 14 1
Jeci

03.11.2019 21:19

@Andrea - Što lošija pevačica, to veća golotinja.

Odgovori 14 2
Makedonka

03.11.2019 16:58

Luna❤❤❤

Odgovori 2 17