Veljkova verenica Bogdana će imati gala devojačko veče od 5000 evra, a evo zbog čega Anastasija neće prisustvovati!

Autor: Alo

Zabava

03.11.2019

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugarice Bogdane Rodić rešile su da sve bude savršeno na njenoj devojačkoj večeri, pa su stvar uzele u svoje ruke. Ipak, na žurki neće biti Veljkova sestra Anastasija Ražnatović.

RepublikaFoto: instagram.com/aceisb4ck
Veljko i Bogdana...

Naime, drugarice su iznajmile jednu vilu na Zvezdari, koja se nalazi u blizini Zvezdarske šume. Iznajmljivanje vile košta 1.500 evra dnevno, a Bogdanine prijateljice su se dogovorile da podele taj trošak, kako kaže izvor.

- Devojke su organizovale muziku uživo, di-džeja, ali su i sastavile plej-listu Bogdaninih omiljenih pesma koje će puštati. Jednostavno, želele su da se na žurki svako lepo provede, a samo će ih to zadovoljstvo koštati oko 1.500 evra. Za hranu i piće su odvojile oko 1.000 evra, a preostali budžet potrošile su na dekoraciju kuće, poklone za slavljenicu, ali i kostime koje će tokom žurke nositi - kaže izvor i dodaje da se devojke o organizaciji proslave nisu konsultovale sa Veljkovom sestrom Anastasijom.

RepublikaFoto: Dejan Milićević
Anastasija Ražnatović...

- Anastasija je zadužena da pomogne u organizaciji venčanja, pa joj Bogdanine prijateljice zbog toga nisu tražile pomoć u vezi sa devojačkom večeri. Iako je dobila poziv da dođe na žurku, Anastasija ipak neće biti na proslavi zbog profesionalnih obaveza - kaže izvor.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Ceca Ražnatović...

Buduća svekrva Ceca Ražnatović postarala se za muziku na venčanju, a osim orkestra Ace Sofronijevića i pevačice Aleksandre Dabić, goste će zabavljati i Aleksandra Mladenović i Sloba Radanović.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading