Ana Sević sa knedlom u grlu priznala: Na društvenim mrežama smo svi srećni, u realnosti to nema veze sa istinom!

Autor: Blic.rs

Zabava

06.11.2019

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Sević ne krije da će uskoro napisati knjigu o svom burnom, privatnom životu. Pevačica je dodala da se u mnogim momentima osećala loše, ali da to niko nije video.

RepublikaFoto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Ana Sević

- Ne želim da u javnost iznosim neke detalje iz svoje privatnosti, zašto bi javnost znala da li imam ili nemam neki problem? Na društvenim mrežama smo svi srećni, a vrlo dobro svi znaju da to nije baš tako uvek. Jedno vreme sam stalno bila nasmejana ispred kamere, a samo sam ja znala kako se osećam - priznala je Sevićeva, pa nastavila:

- Onda je usledio period kada sam se sjajno osećala, takvu energiju sam i isijavala, i sada je tako. Idem u crkvu, molim se Bogu. Samo pozitivna enegrija, ništa više!

- Moja životna priča bi već sada bila na preko 1.000 strana. Objaviću nekad biografiju, to će biti najprodavanija knjiga ikada! Ne krijem ništa, ali mnogi kriju svašta - kazala je Ana, koja iz braka sa Lazićem ima ćerku Lorenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
jelena

06.11.2019 12:12

I ona zna da piše knjigu? Ahahahahahaha!