(FOTO) Georgiev se urnisao od alkohola: Vlado mortus pijan zabavljao goste, Željko Vasić mu sedeo u krilu!

Autor:

Zabava

20.11.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlado Georgiev se neko vreme nije pojavljivao u javnosti i nije pravio skandale po starom dobrom običaju, međutim, preksinoć je ponovo pokazao zbog čega važi za jednog od najvećih boema na estradi. Georgiev je došao na proslavu rođendan Radija S, gde se obeznanio od alkohola zajedno sa kolegom Željkom Vasićem, te su se zajedno latili mikrofona.

RepublikaFoto: G.D
Uradio ga dobro alkohol

Naime, Vlado je na proslavu u jedan prestonički restoran došao u sitne sate, onda kada je bio siguran da nikoga od kolega neće sresti na crvenom tepihu. Zajedno sa nevenčanom suprugom Milicom Samardžijom smestio se za jedan od skrivenijih stolova misleći da će ostati neprimećen.

- Vlado i Milica su sedeli u mraku, izgleda da im je odgovaralo da ih niko ne vidi. Željko Vasić je baš ušao u čašu, pa je, čim je primetio svog drugara, prišao stolu i počeo da mu peva. Seo mu je u krilo i zapevao. Barba je bio vidno iznenađen jer se nije nadao ovom potezu, ali prihvatio je šalu svog kolege.

Dok je pijani pevač pevao i sipao jednu za drugom, njegova lepša polovina Milica bila suzdržana

RepublikaFoto: G.D
Nije se odvajao od čaše i flaše

Kako su ga pogađale pesme, sve vreme je palio cigaretu za cigaretom, ispijao pivo naiskap i nesvesno pravio grimase koje su zasmejavale većinu prisutnih. Georgiev je očigledno zaboravio kako je svojevremeno izjavljivao da je ostavio piće jer mora da se uozbilji - naveo je izvor sa lica mesta i objasnio da je njegovoj nevenčanoj supruzi bilo neprijatno zbog njegovog ponašanja.

 Pop pevač se urnisao od alkohola zajedno sa kolegom. Ispijao pivo naiskap, palio jednu za drugom, tvrdi izvor s lica mesta

RepublikaFoto: G.D
Vladinoj ženi bilo neprijatno

- Dok je pijani pevač pevao i sipao jednu za drugom, njegova lepša polovina bila je suzdržana. Očigledno joj je smetalo što je Vlado obeznanjen od alkohola, ali nije želela da napravi scenu. Kada je već bio u vidno alkoholisanom stanju posle desetog piva i kutije cigareta, Georgiev i Milica su se lagano pokupili i otišli da niko ne primeti. Željko Vasić je nastavio da peva, samo ovoga puta bez podrške kolege i drugara - kaže izvor za Srpski telegraf.

Foto: G.D

Georgiev poznat po pijanstvima

Vlado Georgiev poznat je kao jedan od najvećih ljubitelja alkohola na estradi i u više navrata je obećavao da će ostaviti taj porok, ali po svemu sudeći, to se nikada nije desilo. On je prošlog leta ostao bez angažmana na Bedem festu, koji se tradicionalno održava u Nikšiću, a razlog je bilo upravo njegovo pijanstvo i razuzdano ponašanje. Naime, Vlado je neposredno pre otkazivanja nastupa pevao u jednom hercegovskom lokalu, svirao klavir, a prisutni su uzvikivali čuvenu protestnu "Milo, lopove". Odmah nakon ovog ekscesa njemu je javljeno da nije poželjan na Bedem festu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Djole

20.11.2019 17:48

Car je uspeo da se napije on plavog Hajnekena 0.0% :)