Sloba izveo udatu devojku u provod: Golupčići u salu ušetali kao pravi zaljubljeni par, sve vreme se dodirivali i razmenjivali nežnosti!

Autor:

Zabava

20.11.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Slobodan Sloba Radanović je pre dva dana izveo svoju udatu devojku Jelenu Đuričanin Marković na izvođenje stendap komedije poznatog glumca Dragana Marinkovića Mace u prestonički teatar, a tokom predstave par se ponašao prirodno i nije krio bliskost i nežnost.

RepublikaFoto: instagram.com/slobaradanovic /Privatna arhiva
Sloba i Jelena

Naime, pevač je već pet meseci u ljubavnoj vezi sa zgodnom plavušom koja je još u braku sa Igorom Markovićem, biznismenom, međutim, Jeleni to ne smeta da ide sa ljubavnikom po gradskim dešavanjima. Tako su pre dva dana golupčići uživali u stendap komediji popularnog glumca Dragana Marinkovića Mace u poznatoj prestoničkoj hali.

- Ušetali su zajedno, vidno raspoloženi kao i svaki normalan par. Sloba je pre početka Macine stendap predstave držao Jelenu oko struka sve dok nisu seli na svoje mesto - otkriva izvor koji se našao na licu mesta i dodaje da su pevač i njegova devojka konstantno čavrljali i uživali u izvođenju popularnog glumca, ali i u društvu jedno drugog.

Markovićka je Radanovića dodirivala i gledala kao omađijana, rekao je izvor

- Slobodan je konstantno tokom predstave nešto došaptavao Jeleni, ona se smeškala i gledala ga kao omađijana. Radanovićeva nova devojka u jednom trenutku je diskretno prešla rukom preko njegovog kolena, a on se zadovoljno osmehivao, ali je gledao na pozornicu kako ne bi skrenuo poglede prisutnih gostiju - otkriva izvor za Srpski telegraf.

Podsetimo, popularni pevač i njegova partnerka prvi put su uhvaćeni zajedno u Akademiji 28 u Beogradu, pred predstavu "Kakva ti je žena, takav ti je život", u kojoj takođe glumi Maca.

- I Sloba i Jelena poznaju i cene Macu kao prijatelja i umetnika, pa je logično što ih najčešće viđaju zajedno na njegovim predstavama. Čak mislim da ih je spojila zajednička ljubav prema komediji i neobuzdanom smehu koji ona izaziva - zaključuje naš izvor.

Foto: Privatna arhiva

Jeleni ne prija da izlazi po novinama!

Sloba Radanović je u izjavi za Srpski telegraf potvrdio bliskost sa Jelenom Đuričanin Marković, ali je tvrdio da je razvedena od prošle godine.

- Jelena se razvela krajem prošle godine, koliko ja znam. S njom sam jako blizak, ali nismo u emotivnoj vezi, nego smo samo prijatelji. Njenog bivšeg muža sam upoznao i delovao mi je čestito i normalno, a ne kriminalac, kako kažu bolesni fanovi. Jelena i ja ne krijemo da smo bliski jer u suprotnom ne bismo išli zajedno u pozorište. Međutim, njoj ne prija da izlazi po novinama zbog privatnih i vrlo osetljivih stvari - rekao je Radanović za Srpski telegraf.

Foto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ/printscreen/TVPink

Slobina majka: Slobu je neko ukleo!

Draginja Radanović, majka popularnog pevača, najbližim komšijama se poverila koliko joj je teško i da Slobodanov otac i ona nemaju snage da preživljavaju sinovljeve pogrešne ljubavne izbore.

- "Prvo cela ta agonija sa Kristinom, "Zadruga", Luna i sve ostalo, sad ta udata. Hoćemo da umremo šta nas snađe, kao da nam je neko ukleo sina", rekla je Draginja plačući - prenela je komšinica Radanovića iz Zrenjanina.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Jana

20.11.2019 07:12

Sloba i Jelena su lijep par

Odgovori 0 21
Deka

20.11.2019 09:25

@Jana - Opet nemoralna švaleracija. Majka Draginja ne odobrava. Bez njenog odobrenja nema ništa od te veze.

Odgovori 17 0
Vasko

20.11.2019 15:42

Toj ženi treba ozbiljna veza zbog dece. Sloba nije za ozbiljnu vezu. Odrastao uz oca švalera i naučio "zanat" švalerski.

Odgovori 11 0