Široko: Aleksandra kupila sinu poklon koji će moći da koristi tek kad poraste!

Autor:

Zabava

26.11.2019

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Život Aleksandre Prijović se iz korena promenio dolaskom na svet sina Aleksandra, pa tako mlada pevačica trenutno uživa u mnogim stvarima koje mališan radi prvi put u životu, bilo da je reč o prvim rečima ili pokušajima da stane na noge.

RepublikaFoto: e-stock
Aleksadra Prijović

Podsetimo, jedna od najpopularnijih pevačica proisteklih iz muzičkog talent šou-programa "Zvezde Granda" udala se sredinom protekle godine za Filipa Živojinovića, da bi se početkom marta tekuće godine ostvarili i kao roditelji.

U poslednjem intervjuu, Aleksandra je otkrila da mališana obasipa poklonima, iako je svesna da je on još uvek mali da bi im se radovao, ali da ipak najradije zarađeni novac potroši upravo na njega.

- Jedva čekam da još malo poraste jer je još uvek stvarno mali. Ima sedam i po meseci. Juče sam mu kupila neki autić, iako je još mali za to - ispričala je uz širok osmeh Prijovićeva za Grand News.

RepublikaFoto: e-stock/Miloš Rafailović
Aleksandra Prijović

- Stavila sam ga na njega, ali on pada levo i desno dok sedi. Zato čekam da poraste jer još uvek nema reakciju na stvari. Vidi on to, ali ne zna šta je u pitanju. Bez obzira na to, kupiću mu sve i svašta za Novu godinu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jovo

27.11.2019 10:35

Dok on poraste auto će zarđati.