(FOTO) Kao klonirane: Ovo je rođena sestra Tamare Đurić!

Autor:

Zabava

30.11.2019

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta i učesnica rijalitija Tamara Đurić stekla je naklonost publike zbog svog britkog jezika.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Tamara Đurić

Kako je u njenom životu sve moguće, a dodatni dokaz samopouzdanja koje je krasi doprinosi činjenica da se slavna klaberka potpisuje kao starleta, voditeljka i pevačica.

Kako je javnost iznenađivala svojim ponašanjem dok je boravila u "Farmi" tako je nastavila i nakon poznatog rijalitija. Tamara je iskoristila svoju popularnost pa je jedno vreme bila željno viđen gost u velikom broju emisija jer je njeno prisustvo nesumnjivo doprinosila gledanosti.

S druge strane nikad nije krile, jer je i više nego očigledno da je pristalica plastične hirurgije ali je jedan nepromišljeni potez mogao koštati života. Naime Tamara se odlučila da ugradi implante u zadnjicu ali se operacija iskomplikovala pa je jedno vreme bila hospitalizovana. Nakon što je preživela najgori period u svom životu odlučila je i to da podeli sa javnošću kako bi upozorila mlade devojke.Tom prilikom prvi put u javnosti smo videli njenu rođenu sestru koja joj je pružila nesebičnu podršku.

 

 

Aleksandra Đurić poznatija kao Acka je mlađa Tamarina sestra i neodoljivo podseća na nju. Izuzetno su vezane ali razdvojene s obzirom na to da za razliku od Tamare, Aleksandra još živi sa roditeljima u Smederevskoj Palanci. Nije zainteresovana za javno eksponiranje ali kada je lepota u pitanju ni malo ne zaostaje za starijom sestrom i bez sumnje bi napravila ozbiljnu karijeru. Aleksandra je u emisiji kod Rade Radenović priznala da je i ona posećivala plastičara, međutim Đurićeva je bila umerena u tome, za razliku od svoje sestre!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading