Devojku nemam, snalazim se po kući sam: Luka Jović potvrdio da više nije u vezi sa Sofijom Milošević!

Autor:

Zabava

02.12.2019

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Real Madrida Luka Jović otkrio je da nije u vezi sa manekenkom Sofijom Milošević sa kojom je letos imao tromesečnu ljubavnu romansu.

RepublikaFoto: Starsport/instagram.com/sofijamilo
Luka i Sofija su bili u vezi

Najskuplji srpski fudbaler u emisiji "Lično, nezvanično" na TV Prva rekao je da nema devojku i  da vreme u Španiji provodi sa porodicom i svojim drugovima.

- Snalazim se po kući, sam sam već duži period. Devojku nemam, tu su mi porodica i drugari u Španiji. Sestra je bila tu do prošle nedelje, a mama i tata su došli kada sam i ja došao, nemaju toliko vremena da budu ovde, oni rade, sestra studira... Bila je tu i bivša devojka Anđela s kojom imam korektan odnos zbog sina Davida -  rekao je Luka.

Sofija je potvrdila vezu sa Lukom, kao i da je zaljubljena u fnjega, a zbog njenog eksponiranja njihove veze u javnosti, navodno su raskinuli.

- Zaljubljena sam. Ja sam jedno veliko dete, a Luka me je osvojio jer u sebi nosi to isto - detinju iskrenost. Deca u nama su se prepoznala. Optužili su me da sam mu rasturili brak, iako on nikada nije bio oženjen. Najvažnije je da nas dvoje znamo istinu i da smo srećni zajedno - rekla je Sofija svojevremeno za Hello.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading