Đorđe David brutalno isprozivao Senidu: Kad čuje šta je pevač rekao o njoj neće joj biti dobro!

Autor: Stars

Zabava

04.12.2019

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roker Đorđe David dao je intervju za domaće medije u kome je pričao o svom novom albumu, "Zvezdama Granda" , ali je spomenuo i trenutno popularne umetnike poput Senide i Jale Brata i Bube Korelija, te je istakao da bi, kako sam kaže, svojoj ćerki slomio noge ukoliko bi se priklonila ponašanju koji oni promovišu kroz muziku.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda/instagram.com/senida_h
Đorđe David...

- Grand je biblioteka u odnosu na tekstove koje nam nude Senidah, Jala Braća, Buba Koreli. Lično ih ne znam, ali je sramota što smo dozvolili da uđu u vidokrug i postanu IN. Oni su uvreda za svakog muzičara. Zato smo napravili ovaj album da pokažemo prave tekstove, dok oni njihovi decu jedino mogu da nauče šta znači imati odnose za lovu i prodavati drogu - istakao je Đorđe David.

On je potom nastavio da komentariše jednu od trenutno najpopularnijih pevačica na ovim prostorima, te je o Senidi izjavio sledeće:

- Ako zna da peva, prihvatio bih da joj budem mentor, ali bojim se da ne ume. Da zna, morao bih da se bavim lobotomijom, da joj objasnim da tekstovi u kojima kaže da je prlikom čina vođenja ljubavi veoma dobro uzeti neku lutku koja bi to poboljšala, čitaj drogu, šalju izuzetno lošu poruku jer to slušaju klinci. A pošto to slušaju klinci, pitao bih samo ove roditelje koji dovode na takve koncerte da li su normalni?! Njima treba oduzeti decu - rekao je David.

RepublikaFoto: Youtube.com/fckn A!
Senida...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading