Samo što se pomirio sa Anabelom, a šalje skrivene poruke drugoj ženi?! Andrej Atijas pati i proklinje sudbinu!

Autor:

Zabava

04.12.2019

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovih dana jedna od najčešćih kuloarskih i komšijskih priča jeste odnos bivših supružnika Anabele Bukve i Andreja Atijas.

RepublikaFoto: instagram.com/atijasandrej
Andrej Atijas

S obzirom na to da je bivši par ostao u dobrim odnosima nakon razvoda, pojavila se sumnja da je čitava ujdurma oko rastanka bila dobro smišljeni plan, kako bi Anabela profitirala, pokrenula karijeru i zavrtela neku pesmu.

Njih dvoje, kao i Anabeline ćerke iz prvog braka ne mare za takve navode, te nastavljaju da se porodično okupljaju i Andreja pozivaju, na šta se on rado odaziva.

Ono što nas je nagnalo na razmišljanje ovog jutra bio je stori na Andrejevom Instagram profilu. Čini se kao da nekoj ženi šalje skrivenu poruku, kao da pati.

- Dobro jutro... Reći ću ti samo da znaš... Jednom davno ludo voleh ja. I ona je mene htela... al od majke nije smela... 3 godine zbog nje pijem ja. I još nešto reći ću da znaš, sa drugim je al me ne vara... Udala je majka stara zbog dukata i zbog para, zbog toga ti eto pijem ja, zbog toga ti majko pijem ja... Ako ikad sretnemo se sudbinu da pratimo... - Atijas je objavio, a da li se ovo odnosi na Anabelu ili na neku drugu, ostaje da vidimo.

Foto: instagram.com/atijasandrej

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Čeda

05.12.2019 09:56

Jednom švaler, uvek švaler.