Pričalo se da su u svađi: Marija ovako reagovala na novu pesmu Džejle Ramović!

Autor:

Zabava

10.12.2019

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džejla Ramović bila je miljenica publike od samog početka "Zvezdi Granda".

Foto: youtube.com/printscreen
Džejla i Marija

Mnogi su je videli na vrhu takmičenja, a kada se popela na sam tron i odnela ubedljivu pobedu u muzičkom šou, svi su čekali njenu prvu pesmu. 

Njen prvenac pod nazivom ''Ruine'' je za 24 časa zabeležio milion pregleda na Jutjubu, a njenom uspehu se raduje njena mentorka, pevačica Marija Šerifović koja je okačila na Instagramu posebnu poruku koja će Džejli i te kako prijati.

Foto: instagram.com/printscreen
Marija Šerifović čestitala Džejli

- Hej mala... rekoh li ti ja da mi veruješ i da će to sve biti kako treba. Čestitke svima. Milion pregleda za dan - napisala je Marija.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Džejla Ramović

Podsetimo, Marija je u jednom trenutku nakon što je Džejla pobedila u Zvezdama Granda otpratila sa Instagrama što su fanovi razumeli kao da su se posvađale. Marija je demantovala takve sumnje tako što je rekla da je sasvim u redu da se ne prate više, dok joj Džejla to nije zamerila govoreći da je samo u pitanju društvena mreža i da je njihov odnos sasvim u redu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading