(FOTO) Marko brutalnom porukom začepio usta svima, potkačio i Lunu: Đoganijeva će odlepiti kad vidi!

Autor:

Zabava

22.12.2019

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Marko Miljković su svoju ljubavnu romansu započeli pred rijaliti kamerama tokom učešća u drugoj sezoni rijaliti programa "Zadruga". Njihovu vezu od samog starta prati veoma turbulentan odnos, a nakon 11 meseci odlučili su da isti i okončaju.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Marko i Luna

Luna je istakla da su nerazjašnjeni sukobi i mimoilaženje u razmišljanjima glavni razlog njihovog raskida, ali isto tako i da nikada neće pričati loše o Miljkoviću.

Budući da oboje dobijaju poruke od poruke koje im ne prijaju, Miljković je rešio da stavi na sve ovo tačku i tom prilikom se obratio i Đoganijevoj sa rečima da pripazi na ono što priča kako sebe ne bi kompromitovala.

- Još jednom vas sve molim da prestanete da linčujete komentarima i porukama. Luna Đogani se ne oseća dobro ovih dana (što je i normalno) i mnoge stvari radi nepromišljeno kao i reči koje izgovara - napisao je Marko na svom Instagram nalogu.

Foto: Instagram/printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mina

22.12.2019 10:00

Decko se malo vise zaneo, devojka prica sve najbolje za njega. Bolje mu je da cuti i da se ne blamira vise.

dada

22.12.2019 10:21

Nista ovde nije brutalno,lepo covek zamolio neljude da prestanu sa vredjanjem devojke koju on neizmerno voli.Mare,ti si car,verujem u vas i vasu ljubav!