Rastužila fanove! Dara Bubamara će morati da se razdvoji od sina, razlog će vas zaprepastiti!

Autor:

Zabava

22.12.2019

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako nije pristalica eksponiranja deteta, pevačicu Daru Bubamaru skoro je raznežio odlazak sina Koste u Pariz, gde će provesti raspust. Dečak će tamo biti zajedno sa ocem, a kasnije će im se pridružiti i pevačica.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Dara Bubamara

Pre Kostinog odlaska u Pariz, Dara je svom nasledniku upriličila nešto ranije proslavu rođendana. Sve to ju je veoma raznežilo, što se može videti i po fotografija koje je podelila na društvenim mrežama. Ekipa jedne emisije  kontaktirala je Daru, kako bi saznali kako se pevačica osećala tog dana.

- Kostin rođendan je drugog januara, a on svake godine oko 20. decembra putuje u Pariz i ostaje tamo do 11. januara. Naravno, mama će se pridružiti dok odradi svoje koncerte posle Nove godine. Dete kao dete, želelo je da proslavi rođendan sa društvom iz škole i rekao je: "Mama, mogu da napravim rođendan pre? Dok nije raspust ovde u Srbiji, pa ću ja tamo slaviti sa svojom familijom" i mama mu je ispunila želju. Bilo nam je lepo, pravili smo za njegove drugare i uzak krug ljudi - rekla je Dara drhtavim glasom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading