(FOTO) Oglasio se navodni vanbračni sin Zdravka Čolića: "Ne razumem zašto on ćuti, kad svi o ovome pričaju, tražiću alimentaciju za sve ove godine"!

Autor: 24sata.hr

Zabava

22.12.2019

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O pevaču Amiru Kaziću, koji je u javnosti poznatiji kao Leo, često govore kao o nepriznatom sinu Zdravka Čolića. Njih dvojica upoznali su se 1998. godine, u vreme najveće popularnosti u Beogradu Leo se jednom našalio.

RepublikaFoto: Promo foto
Zdravko Čolić...

- Rekao sam da će mi Čola to skupo platiti, da ću tražiti alimentaciju za sve ove godine. Da sam na njegovu mestu snimio bih duet, da pokažemo jesmo li zaista toliko slični i vizualno i vokalno ili nismo. Čola je od mene stariji samo 14 godina i ne može da mi bude tata - govori Kazić, kojeg te priče pomalo i ljute jer vređaju njegove roditelje. Mamu opisuje kao ženu koja zna kako funkcioniše estrada, pa ne obraća pažnju.

- Ne razumem zašto Čola ćuti, a svi o tome pričaju. Da sam na njegovu mestu zagrlio bih ga, slikao se i ljudi bi zaćutali. On se ograđuje, a ja ne znam zašto - završava Leo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dobar vam daaaan #brtonigla #istria #istrien #croatien #croatia

A post shared by Amir Kazić Leo Official (@amirkazicleo) on Sep 7, 2019 at 2:35am PDT

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading