Vesna od dečka dobila golu fotku: Đole odlepio od ljubomore, zabranio joj da radi ono što najviše voli!

Autor: Hit

Zabava

25.12.2019

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Đogani često na Instagramu objavljuje provokativne fotografije, kojima oduševljava brojne muške pratioce, a svog ljubomornog muža Đoleta dovodi do ludila.

Foto: instagram.com/djogani_vesna
Vesna Đogani

Denserka se često hvali i snimcima iz teretane.

- Vodim računa o svom izgledu. Nekada sam bila toliko vitka da mi teretana nije bila potrebna, ali je sada druga priča. Žene treba da vode računa o izgledu, a kako se bližim četrdesetim godinama, uvela sam sebi mere predostrožnosti! Volim da slikam svoje grudi i ne vidim ništa loše u tome- rekla je denserka i dodala da je muž ljubomoran kada joj muškarci komentarišu fotografije i šalju poruke.

- Đole ljubomoriše kad vidi da mi neka poruka stigne. Odmah ga zanima ko mi to šalje. Ja njega ne proveravam. Oboje smo javne ličnosti, pa je donekle normalno da dobijamo dosta poruka. Jednom smo se posvađali jer mi je neki muškarac poslao golu sliku. Đoleta sam jedva smirila! On je pomislio da sam se dopisivala sa njim, ali sam mu pokazala da mu ni slovo nisam poslala, pa se smirio- dodala je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading