(FOTO) Sloba hejtera pozvao na fajt! Radanović objavio prepisku: Dođi, pi*ko, u lice me prozivaj!

Autor:

Zabava

30.12.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović odlučio je da se obračuna sa hejterom, izvesnim Vladanom Trajkovićem, koji ga konstantno proziva i tvrdi da pevač uopšte nije onakav kakav se predstavlja u javnosti.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović...

Sloba nije dozvolio da mu jedan hejter ukalja obraz, pa ga je pozvao da obračuna sa njim lice u lice, što se ovom nije dopalo, pa se povukao iz igre.

- Toliko mi je dosadno da namerno hoću da isprovociram Slobu da mi napiše: "Mnogo vi mrzite za tako mlade ljude, živite malo svoj život ili: ja sam dobar čovek, a za vas se plašim" - bio je komentar, na šta je Sloba burno reagovao.

- Ovako se ljudi javno predstavljaju kao mangupi, pa me kao ismevaju i žele od mene da naprave nešto što nikada nisam bio niti ću biti. Voleo bih da me isprovociraš uživo, ovo se ne računa - odgovorio mu je pevač.

Mangup si javno, a ovako si sisa mala, kao što sam i mislio, napisao je pevač

- Ajde, brate, može. Kad mi bude još malo dosadno, svakako, tu sam na Voždovcu - napisao je Vladan, očigledno u želji da što više razljuti pevača, ali je onda Sloba sa njim porazgovarao drugačije, to jest u direktu, pa se hejter brzo povukao.

- Ajde reci kafić, sad odmah da dođem. Da se ne pravim mangup, evo, ispao si faca - napisao je Sloba.

- E, pa ne ide sada, gledaj koliko je sati. Ako hoćeš da razgovaramo sutra - odgovorio je hejter.

- Prihvati da si pi*ka. Mangup si javno, a ovako si sisa mala, kao što sam i mislio. Dođi, pi*ko, u lice me prozivaj. Nakon ovakvih poruka, koje je pevač obelodanio samo da bi izvesnog Vladana postavio na svoje mesto, hejter se povukao. Očigledno da je bio jak samo na rečima, a na delima slab.

Foto: instagram.com/slobaradanovic

I ranije bio na meti hejtera!

Sloba je letos poludeo kada su ga hejteri konstantno prozivali kako dobro izgleda samo zahvaljujući hemijskim supstancama. On je tada na svom Instagramu takve muškarce nazvao lenjivcima i ostavio im jasnu poruku.

- Iskompleksirani i isfrustirani muškarci će na sliku tvog napretka u teretani na treningu napisati steroidaš, hemija. Tebra, ko tebi brani da se ubodeš ako je tako lako doći do rezultata? Bolje se pokreni nego da pričaš nezadovoljan odrazom u ogledalu - napisao je tada Sloba.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
mama

30.12.2019 07:44

sloba puca,puca.puca hahahaha

Odgovori 27 0
Marin

30.12.2019 09:11

Kad vidim Slobu setim se nilskog konja.

Odgovori 25 1
Dušan

01.01.2020 14:03

@Marin - Istina. Glava kao u nilskog konja, a i telo zdepasto, debelo, salom napunjeno. Kretanje tromo i nezgrapno.

Odgovori 15 0
Istina

30.12.2019 20:46

Marin i mama zajedno popusite Slobinu Drinu.

Odgovori 1 20