(FOTO) Pokušala da izvrši samoubistvo, raskinula veridbu, pa se udala: Ne biste verovali GDE je Dunja Ilić upoznala sadašnjeg muža!

Autor:

Zabava

08.01.2020

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dunja Ilić je nakon pokušaja samoubistva, kada je popila veliku količinu lekova pomešanih sa alkoholom, saznala i da joj se otac ubio

RepublikaFoto: instagram.com/dunya_ramezani
Dunja i njen i muž..

Nekadašnja pevačica Dunja Ilić, koja je 19. septembra prošle godine digla ruku na sebe, sada je postala gospođa Ramezani i sliku sa novim suprugom objavila na društvene mreže, a ubrzo i ispričala gde je upoznala svog sadašnjeg muža.

Dunja Ilić je, naime, odgovarala na pitanja pratilaca na Instagramu i objasnila kako je i gde upoznala svog dragog.

Foto: instagram.com/dunya _ramezani

Na pitanje: "Kako si upoznala sadašnjeg dečka?", Dunja je odmah odgovorila: "U liftu. I bio mi je sladak. I pozvala sam ga na kafu..."

Ona je objasnila da prezime Ramazani ima iransko poreklo.

Podsećamo, Dunja Ilić je nakon pokušaja samoubistva, kada je popila veliku količinu lekova pomešanih sa alkoholom, saznala i da joj se otac ubio. Sve to ju je navelo da zastane, a potom je odlučila da napusti Italiju. Dunja je prvo boravila u Erdelju, a potom je otišla u Gruziju, gde je lečila rane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
mihailiovic

08.01.2020 16:27

F U J

Nikki

08.01.2020 21:27

Žena je za lečenje, odmah se vidi, a vi ste nekorektni što objavljujete njeno ludilo