S*KS NA JEDNU NOĆ ME JE SKUPO KOŠTAO: Luna Đogani zaprepastila priznanjem, a tek da čujete šta je rekla o abortusu!

Autor: Vip

Zabava

08.01.2020

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani, pobednica druge sezone Zadruge i novopečena pevačica, koja je u prvoj sezoni bila u ljubavi sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem. odgovarala je bez ustezanja o škakljivim pitanjima.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Luna Đogani...

Seks na jednu noć 

- Samo jednom sam imala seks na jednu noć i nikada više. Takva veza me je skupo koštala i više to sebi nikada neću dozvoliti. Ljubav je mnogo više od privlačnosti. Najvaźnije je razumevanje, pa poštovanje, a onda seksualna privlačnost.

Lake droge Mene su mnogi osudili kada sam ispričala da sam s mamom probala marihuanu. Pa zar nije bolje da vam roditelji daju dozvolu da probate ono što je zabranjeno? Kada tako probate marihuanu, onda vidite da to nije ništa strašno i ne želite više nikad da je uzmete. Legalizovala bih marihuanu u medicinske svrhe jer sam čula da su se mnogi izlečili i da je mnogima olakšala bolove i muke.

Gejevi i deca Podržavam vezu ukoliko se bazira na svaku ljubavi, poštovanju, sreći... Pa zar je bitno ko koga voli? Zašto bismo stali na put nečijoj sreći? Slažem se i da gejevi treba da usvoje decu, pod uslovom da su spremni za to, da imaju uslove i žele da usreće neko dete.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Luna...

Eutanazija 

- Ne, nikada ne bih mogla da glasam za legalizaciju eutanazije jer ne bih mogla da odlučim da neko napusti ovaj svet. Sve treba da ide onako kako je bog odredio.

Razvod 

- Ja sam dete razvedenih roditelja i svakako se zalažem da je mnogo bolje da se ljudi raziđu ako víše ne mogu zajedno. Kada su moji odlučili da se razvedu, nisam bila tužna jer sam znala da je to najbolje i za mamu i za tatu, ali za nas njihovu decu.

Abortus 

- Smatram da je greh nasilno prekinuti trudnoću. Ako umete da imate seks bez razmišljanja o posledicama, onda morate i da brinete o bebi koju tako napravite.

RepublikaFoto: youtube.com/printskrin
Đoganijeva...

Psihijatar 

- Posle prve sezone Zadruge" trebala mi je pomoć porodice, ali i psihijatra. Odlazak kod stručnih lica trebalo bi da bude obavezan, a ja se nakon svih seansi osećam mnogo bolje. Uvek kada imam neki problem idem kod psihijatra.

Samoubistvo 

- Ne mogu da osudim ljude koji su pokušali da izvrše samoubistvo. Oni tada nisu svoji, ko zna šta im prolazi kroz glavu, ko zna o čemu razmišljaju... Upravo zbog toga bi odlazak kod psihijatra ili psihologa trebalo da bude obavezan.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Kika

08.01.2020 15:38

Opet laze. Imala je veći broj odnosa za jednu noć.

Odgovori 15 2
Goga

08.01.2020 17:13

@Kika - Na Zlatiboru

Odgovori 17 2
Džeki

08.01.2020 21:41

@Goga - Zlatiborske zore za Lunu ništa gore. Bahanalije za mlade i starije.

Odgovori 17 1
Masa

09.01.2020 11:21

@Kika - Do Lune se nije moglo tako lako doci kao do drugih koje su se same nudile.

Odgovori 0 15