Biković progovorio o pikanterijama iz spavaće sobe: Partnerku volim da polijem čokoladom!

Autor:

Zabava

09.01.2020

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni glumac Miloš Biković, koji spada u red trenutno najpoželjnijih momaka sa javne scene, šokirao je javnost priznanjem da ima običaj da svoju partnerku poliva čokoladom u naletu strasti.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/bikovic
Miloš Biković

Iako nije dalje detaljisao, jer je i ovim rekao previše za svoj ukus, Miloš se postideo kada je u božićnoj emisiji "Amidži šou" odgovorio na škakljivo pitanje voditelja: "Miloše, za pet sekundi treba da mi nabrojiš tri stvari koje voliš da poliješ čokoladom".

Međutim, u glumčevom odgovoru stalo je mnogo više od nekoliko reči jer je pokazao da je i te kako maštovit kad su u pitanju seks-igrice koje razbijaju monotoniju, a izgovorio je kao iz topa: "Voće, moja majica i partnerka".

 

Odmah je bilo jasno da Ognjen Amidžić uopšte nije očekivao ovakav odgovor od Bikovića jer zna da glumac vrlo šturo govori o privatnom životu, a dodatno i to što je u njegovom pitanju bilo koje tri stvari. Iznenađen priznanjem glumca, voditelj nije krio oduševljenje što je baš on uspeo da Miloša odobrovolji da mu otkrije tajnu iz svoje spavaće sobe, što do sada drugim novinarima i voditeljima nije pošlo za rukom.

 

RepublikaFoto: Printscreen
Biković u vreloj akciji

- Opa! Partnerka, top-odgovor - rekao je Ognjen, a ni ostali gosti u studiju nisu krili oduševljenje zbog glumčevog intrigantnog odgovora, pa su ga zezali u nastavku emisije, kad je usledilo i novo škakljivo pitanje za Bikovića i Miodraga Radonjića, takođe poželjnog glumca.

 

- Vas dvojica se pojavljujete stalno u paru, barem kod mene u emisiji, uz to ne kačite devojke po društvenim mrežama, pa moram da vas pitam da li morate zbog ugovora ili - pitao je Ognjen. Miloš je brže-bolje objasnio da ga sa Miodragom veže samo posao.

 

- Hajde, ja ću da ti odgovorim, ali odgovoriću ti ozbiljno na ovo pitanje. Imamo mnogo zajedničkih projekata. Produciramo i glumimo zajedno, tako da nije ništa ono što bi moglo da završi u novinama - istakao je Biković.

 

Posle emisije "Amidži šou" Miloš je bez sumnje raspalio maštu mnogim devojkama, kojima se prvenstveno dopada zbog uloga u srpskim i ruskim filmovima, a dosta njih je komentarisalo po društvenim mrežama kako je njegova bivša devojka manekenka Barbara Tatalović uživala pored njega, a sad znamo i da je zgodni par igrao igru zavođenja i u čokoladi.

 

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Radonjić: Snimio bih vrele scene sa Anjom Mit

 

Pored Bikovića, u božićnoj emisiji "Amidži šoua" gostovao je i glumac Miodrag Radonjić, koji je slomio mnoga nežna ženska srca, a i on je iznenadio intimnim priznanjem.

- Sa Anjom bih najradije snimio seksi scene i vodio ljubav na filmu, a u privatnom životu bih voleo da do kraja života imam seks samo sa budućom suprugom - rekao je Miodrag i razočarao brojne devojke koje maštaju o njemu, dok su mu kolege dobacivale da laže.

RepublikaFoto: Promo foto

Anđelka: Andrija nije normalan, ali ga ja volim!

 

Glumica Anđelka Prpić, koja je najveću popularnost stekla sa Andrijom Miloševićem kroz humorističku seriju "Andrija i Anđelka", sa Ognjenom se prisetila saradnje sa crnogorskim glumcem, koji je i Ognjenov veliki prijatelj.

- Andrija je predivan jedan dečko, mnogo talentovan, inteligentan, brz, jako posvećen i odličan kolega. Jako mi je značio. Doduše, mislim da sam i ja njemu. Ja sam počela identično kao on da se ponašam - rekla je glumica i kao iz topa odgovorila na pitanje šta misli da li je Andrija normalan i da li joj se bar malo sviđao.

- Nije normalan, ali ja sam i dalje zaljubljena u njega, volim ga - rekla je Anđelka smejući se i otkrila ono što većina njenih koleginica želi da sakrije iz perioda odrastanja:

- Moji najgori nadimci su bili Brka i Klempa. Dobro, operisala sam uši u međuvremenu, a brkove i dalje imam.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading