"Rekla sam ali nisam tako mislila": Dara stala iza svojih reči, pa otkrila zbog čega njen sin ne ide u SELJAČKE ŠKOLE!

Autor:

Zabava

15.01.2020

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara Bubamara važi za damu sa javne scene koja nema dlake na jeziku. Ona je i večeras u emisiji "Amidži šou" bila krajnje iskrena, te je otkrila da li je zaista izvređala škole i istakla da njene sin "ne ide u seljačke škole".

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Dara Bubamara

Jesam rekla, ali nisam tako mislila. Novinar je hteo da me izvređa, a ja sam taj dan kupila auto, pa se slavilo, ja ne pijem, a taj dan sam popila jedan viski, i on me isprovocirao i rekla sam to - rekla je Dara.

Dara je car, ona uvek stane iza svojih reči - podržao je svoju koleginicu Sloba Radanović koji je takođe večeras gost u "Amidži šou".

Bubamara je progovorila i o svom emotivnom statusu, te je istakla da se sa svojim bivšim suprugom nije pomirila.

Mnogo mi je drago što je Sloba ozvaničio svoju vezu jer su nas toliko spajali. U spotu smo izgrmeli. A na snimanju spota moj bivši muž i njegova Jelena navijaju. Nisam se pomirila sa bivšim mužem, samo smo u odličnim odnosima, slobodna sam i presrećna - navela je Bubamara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stanko

15.01.2020 16:12

Neće on tamo mnogo naučiti kao što ni Luna nije naučila.