Proslava srpske Nove godine protekla u znaku sećanja na Arkana: Ceca napravila žurku u kući!

Autor:

Zabava

15.01.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U kućnoj atmosferi na Dedinju folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović dočekala je pravoslavnu Novu godinu sa svojom decom, njihovim partnerima i još sa svega nekoliko prijatelja, među kojima su bili Aca Lukas i Damir Handanović. Ceca je u dogovoru sa Veljkom i Anastasijom organizovala žurku bez šminke, raskošnih toaleta i odela, uz dobro posluženje u zlatnim tanjirima, ali i neizostavnu muziku, za koju je bila zadužena zvezda "Granda" Tamara Dragić, uz još jednog pevača.

RepublikaFoto: instagram.com/cecaraznatovic
Ceca Ražnatović i Damir Handanović

Međutim, kako to uvek biva, Lukas i Ceca su takođe pevali, kao i mlada muzička zvezda Anastasija, koja je izuzetno emotivno, sa suzama u očima pevala stihove hita Harisa Džinovića "Tako mi nedostaješ", jer tu pesmu uvek posvećuje ocu Arkanu Ražnatoviću, od čijeg ubistva je prošlo tačno 20 godina.

RepublikaFoto: instagram.com/cecaraznatovic
Anastasija Ražnatović

Snimke sa proslave domaćini i gosti sa javnošću su podelili na Instagramu, a vidi se da su svi uživali. Na jednom od snimaka vidi se da Anastasiju dečko Đorđe Kuljić posmatra sa mnogo ljubavi dok peva stihove posvećene ocu, čime je pokazao da razume njenu patnju zbog odrastanja bez jednog roditelja.

RepublikaFoto: instagram.com/cecaraznatovic
Aca Lukas

Anastasija suznih očiju uz majku i Lukasa pevala "Tako mi nedostaješ" i mislila na oca, ubijenog Arkana

Trudna Cecina snajka, lepa Bogdana, ugostila je samo jednu od svojih sestara, dok je druga bila na rođendanu svoje drugarice. 

Foto: instagram.com/vr_arktigar

Veljko nazdravljao sa podignuta tri prsta

Kao neko kome je porodica baza za sve i osoba koja se otvoreno deklariše kao ponosna majka Srpkinja i koja decu usmerava odmalena ka veri, Ceca je odbila sve ponude za doček pravoslavne Nove godine jer je njena želja bila da ostane kod kuće i da se veseli za svoju dušu uz najmilije.

- Dočekujemo srpsku Novu godinu u harmoničnoj atmosferi - napisala je Anastasija Ražnatović uz fotografiju brata Veljka sa podignuta tri prsta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading