PO*NO Dara: Snimala novi se*si video od 10 minuta, toliko joj je bilo dobro da je morala da zabeleži!

Autor: Stars

Zabava

16.01.2020

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara Bubamara je našoj javnosti sada poznata ne samo po svojim pesmama i po pevanju, već i po brojnim s*ks skandalima, kao i imidžu koji počinje da podseća na imidž ne pevačice, već p*rno dive.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Dara Bubamara

Naime, pevačica se ni posle tri p*rno skandala nije primirila, već je sada sinimila navodno novi video, a sudeći po njenim komentarima, ovaj je još i eksplicitniji.

Naime, ona je nedavno u jednoj emisiji rekla kako je pre samo nekoliko dana snimila novi video jer nije mogla da odoli pošto je veoma uživala, pa je želela da to zabeleži.

- Moja Dara je skroz opičena! Eto, ponovo se snimala, ali sada nije sama, već sa muškarcem. Rekla mi je: "Nisam mogla da odolim, to je jače od mene!" - priča Darina drugarica.

Bubamara joj je do detalja ispričala svoje egzibicije iz spavaće sobe.

- Seks im je bio toliko dobar da je Dara u jednom trenutku predložila da se snime kako bi imala uspomenu. Njen partner je pristao, pa su uključili kameru na telefonu i snimali akciju koja je trajala desetak minuta - priča pevačicina drugarica i nastavlja:

- Dara mi se pohvalila da je snimak "top topova", ali da se uspaničila da ne procuri u javnost, pa ga je odmah obrisala. Poznajem je dobro i ne verujem da je to učinila! Ne bi me iznenadilo da se na internetu ovih dana pojavi taj snimak, pa da mi ona opet kuka da joj je život upropašćen - rekla je drugarica na kraju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading