Lepotice iz grupe Hurricane pucaju na pobedu na Beoviziji: Radile smo za tri evra, sada zarađujemo na hiljade!

Autor:

Zabava

22.01.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ženski trio Hurricane, kako im i samo ime kaže, sa snagom uragana odmah su uzburkale srpsku estradu samo jednom pesmom, urnebesnim hitom "Favorito". Tri lepotice Sanja Vučić, Ivana Nikolić i najmlađa, plavooka Ksenija Knežević, ćerka Nenada Kneževića Kneza, izabrane su kao potencijalne predstavnice Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Hurricane

Već navikao da privlači pažnju gde god da se pojave, ženski trio spreman je da očara Evropu ukoliko pobede na Beoviziji sledećeg meseca.

- Izuzetno nam je drago da smo prošle na konkursu za Beoviziju u velikoj konkurenciji i što smo dobile priliku da se takmičimo za učešće na Evroviziji, koja je pravi spektakl. Mi smo vredne i spremamo se da očaramo prvo domaću publiku, pa onda i evropsku, više nego što je meni prethodno uspelo. Ma ima da pokidamo - rekla je Sanja Vučić, koja već ima evrovizijsko iskustvo.

Hurricane su karijeru počele u inostranstvu, gde su snimile pesme na engleskom jeziku i nakon toga nastupale na Karibima, međutim, daleko veću popularnost su postigle u Srbiji. One to ne kriju i ističu da su svesne da je to samo prelep početak karijere, za koju su spremne na žrtvu.

- I kad se osećamo umorno i neraspoloženo, scena nas diže do neba i vraća nam snagu i raspoloženje, a to je znak da je ovaj posao za nas. Tu smo najbolje i najmoćnije. Ipak, ne dozvoljavamo da nas popularnost ponese jer to može biti opasno i kad nas mnogo hvale, mi jedna drugoj kažemo polako - kaže crnokosa Sanja, koja je kao solista predstavljala Srbiju na Evrosongu pre tri godine.

Foto: instagram.com/printscreen
Ivana i Džoni Dep

Na Sanjine reči nadovezuje se prezgodna Ivana Nikolić, na čiju lepotu je jedva imun ostao i holivudski zavodnik Džoni Dep.

- Moramo mi još mnogo da radimo. "Favorito" je napravio bum, od kog smo i mi bile u čudu, ali verujemo da ćemo i dalje praviti takve pesme i nemamo strah da neće biti tako jer znamo da je strah najveći neprijatelj - istakla je Ivana.

Devojke koje su zaludele region ne kriju da, shodno popularnosti, raste i njihova zarada, kao i da su na startu imale finansijske probleme.

- Mi smo se sa tri evra u džepu vraćale kući sa nastupa - rekla je Ivana smejući se, a Ksenija je pojasnila da je sada druga priča i da nešto mogu i da uštede:

- Sve je više nastupa, pa skupljamo pare. Pojavljivanje u medijima donosi i bolju zaradu.

O tome šta su im mane, a šta kvaliteti, ko bi bolje rekao od njih samih, pa je Knezova naslednica započela.

- Sanja je najstarija i najodgovornija i nju slušamo, a Ivana zna najbolje da đuska - rekla je Ksenija, koju su koleginice opisale kao ipak najstaloženiju od njih tri.

Sanja je sa svojim izrazitim južnjačkim naglaskom otkrila najveću manu plavokosih članica benda.

- Neće da vam kažu, ali ja sam im kao mama ponekad jer volim da zategnem kad se preterano glupiraju i kada previše kasne. To kašnjenje me strašno nervira, a moja mana je moj akcenat kad dajem intervjue jer, koliko god se trudim da ispravim govor, izleti mi nešto iz rodnog kraja - iskrena je talentovana Kruševljanka koja smatra da bi grupa Hurricane mogla u Srbiju da donese trijumf sa Evrovizije.

- Pretendujemo da odemo na Evroviziju, a budući da sam videla kakvo je to takmičenje, naše šanse su velike da pokidamo na toj sceni jer smo kvalitetan bend, a izgledamo lepo i seksi smo - kaže Sanja

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading